En 5. plads til U21-herrerne ved VM-slutrunden

Efter den sidste placeringskamp mod Slovenien slutter de danske U21-herrer på en 5. plads ved VM-slutrunden i Spanien. Det var ikke bare den sidste kamp for holdet ved slutrunden, men også den sidste kamp for holdet som ungdomsårgang.

U21-vm bød på mange spændende kampe for holdet, der tog sejren i syv ud af ni mulige kampe og dermed endte på en samlet 5. plads ved slutrunden. Hvis man fulgte drengene i Spanien, kunne man også se, at drengene på lægterne havde stor opbakning hjemmefra, hvor mange familier var med til at støtte drengene i kampen om guldet.

Det var desværre ikke nok til at slå Frankrig i kvartfinalen. Danmark endte som 1ér i deres gruppe, mens Frankring blev 3ér. Derfor skulle danskerne allerede møde franskmændene i kvartfinalen, som altså blev endestationen med et nederlag på 32-35.

Drengene fik løftet humøret i de to sidste placeringskampe, hvor de her slog Norge og Slovenien og dermed endte på 5. pladsen ved slutrunden i denne årgangs sidste kamp med ungdomslandsholdet.

Nikolai Vinther, Christoffer Bonde og fys Morten Frank er godt på vej mod Danmark igen, hvor der venter endnu flere kampe for drengene, når de sammen med resten af VORES HOLD gør klar til ligastart.

2019-08-01T13:58:58+00:00