Træningskampene er godt i gang

I tirsdags tog VORES HOLD hul på årets første træningskamp mod svenske Lugi. Her blev det til uafgjort, 34-34, i en meget varm Vibocold Arena i Viborg, hvor der virkelig var brug for harpiks for at holde på bolden.

I dag venter forhåbentlig en lidt køligere kamp i Nørre Djurs kl. 18.30 mod 1. divisionsholdet fra Odder. Odder er klubben, hvor vi har hentet flere spillere tilbage til den orange trøje. Mads-Peter Lønborg og Nikolaj Læsø, der begge spillede U18 i Århus Håndbold, var et smut forbi Odder, inden de igen vendte hjem til VORES HOLD. Anders Martinusen og Torben Petersen har også haft den blå trøje over hovedet, inden de tog turen nordpå til Århus Håndbold.

Odder sluttede sidste sæson på en fjerdeplads i 1. division og kæmper oftest med i toppen. Så selvom det er en træningskamp, der venter i aften, kan der være et spændende opgør i vente. Vil du holdes opdateret om kampen, så følg med på Århus Håndbolds instagram-profil, hvor vi opdaterer lidt fra opgøret.

I næste uge spiller VORES HOLD også træningskampe. Mandag d. 5 august. kl. 15.00 spiller Århus Håndbold mod Mors/Thy i Viby Hallen. Fredag spiller Århus Håndbold mod endnu et svensk hold, Skövde i Holing i nærheden af Herning kl. 17.30.

Udover træninger er ugen også fyldt med håndboldskoler og forberedelser – følg også her med på VORES HOLDs instagram-profil, hvis du vil med bagom VORES HOLD og forberedelserne til den kommende sæson.

2019-08-01T15:36:58+00:00