Første sejr i træningskamp til Århus Håndbold

I går var VORES HOLD på besøg hos venskabsklubben Nørre Djurs for at spille træningskamp mod 1. divisionsklubben Odder. En klub, hvor vi tidligere har hentet flere spillere, blandt andet Torben Petersen og Anders Martinusen. Mads-Peter Lønborg og Nikolaj Læsø var også forbi klubben efter U18, inden de igen vendte retur til Århus Håndbold.

Der var heldigvis ikke lige så varmt i Nørre Djurs, som den første kamp i Viborg. Her blev det til masser af spilletid til de unge drenge på holdet, hvor Århus og Odder i stort set hele kampen fulgtes ad.
Til pausen var stillingen 17-16 til Århus Håndbold, også i hele anden halvleg fulgtes de to hold ad, hvor kampen endte med en sejr til Århus Håndbold på 30-29.

Både Anton Laursen, Anders Martinusen, Fredrik Schilling og Torben Petersen havde alle godt gang i skudarmen og blev firedelt topscorer for Århus Håndbold med fem kasser hver.

Næste træningskamp venter allerede på mandag d. 5, hvor Århus Håndbold møder Mors/thy i Viby kl. 15.00.

2019-08-02T09:55:27+00:00