PSG kom, så og sejrede i en fantastisk kulisse

4547 tilskuere havde til gårsdagens kamp fundet deres plads på lægterne i Ceres Arena til Charity Matchen mellem VORES HOLD og Paris Saint-Germain.
Og selvom det normalt er Århus Håndbold der løber sidst ind i Ceres Arena, så havde vi i går overladt det til verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain at være hjemmehold. Interessen for at se Mikkel Hansen, Sander Sagosen og Henrik Toft Hansen var da også stor og en halv time før dørerne åbnede, havde en lille kø dannet sig ude foran Ceres Arena. Knap 2000 mennesker havde fundet på plads inden begge holds opvarmning.

I 1. halvleg lagde drengene fra VORES HOLD godt ud, Jens Fredsgaard med redninger i målet og flere fine scoringer i den anden ende af blandt andet Martinusen, Læsø, Laursen og Vinther. Ved pausen var Århus Håndbold bagud med 2 mål ved stillingen 12-14.

Paris Saint-Germain skruede i 2. halvleg et gear op og viste, hvorfor spillerne på holdet omtales som verdensstjerner. Efter de to første minutter havde Paris-spillerne lagt fire mål til føringen, en føring, som de kun byggede på i løbet af halvlegen, men aldrig med et helt sat Århus Håndbold-hold. Det var dog aldrig en sejr, der var i fare for Paris-holdet, der vandt 35-24. Nikolaj Læsø blev topscorer for Århus Håndbold med 8 mål.

For Århus Håndbold venter den sidste træningskamp på mandag mod Fredericia, inden vi d. 26 august spiller pokalkamp i Tønder. Paris Saint-Germain tager selv videre til vestpå, hvor de i morgen spiller endnu en træningskamp mod TTH Holstebro.

Hvis du mangler lidt ekstra håndbold efter en fed oplevelse i går, så spiller U19-herrerne senere semifinale ved U19-VM, hvor vi har Jon Katballe og Emil Jessen med. Drengene møder Tyskland, en kamp som du kan livestreame senere – vi sørger for at dele et link på Århus Håndbolds facebookside.

2019-08-17T11:13:08+02:00