Træningskampene er spillet – sådan er det gået

I går spillede VORES HOLD opstartens sidste træningskamp, og allerede på mandag d. 26. august spiller vi den første betydningsfulde kamp, hvor Århus Håndbold møder TM Tønder på udebane i Santander Cuppen.

Århus Håndbold har spillet i alt syv træningskampe som forberedelse til sæsonen. I kampene har holdet vist rigtig fine takter og med knap en uge til pokalopgøret ser det ganske fornuftigt ud for VORES HOLD. Derudover er Emil Jessen, Jon Katballe og Simon Sørensen netop hjemvendt fra VM-slutrunden og igen stødt til truppen.

Træningskampene:

30. juli: Århus Håndbold – LUGI – 34-34. Et tæt opgør, hvor Jon Katballe og Emil Jessen begge havde første kamp i Århus Håndbold-trøjen

1. august: Århus Håndbold – Odder – 30-29. En fin kamp hvor målene blev fint fordelt med blandt andet 5 mål fra både Anton Laursen, Fredrik Schilling, Torben Petersen og Anders Martinusen.

5. august: Århus Håndbold – Mors/Thy – 31-22. Christoffer Bonde leverede en fremragende præstation i målet, inden han få sekunder inden slutfløjt fik en bold i hovedet. Han træner igen med sammen med resten af holdet, og vi håber snart at se ham på banen igen.

9. august: Århus Håndbold – Skövde – 31-28. God holdpræstation, hvor især Mads-Peter Lønborg og Torben Petersen spillede en rigtig fin kamp. Torben Petersen blev topscorer med 7 mål

13. august: Århus Håndbold – Lemvig/Thyborøn – 30-24. En rigtig god kamp af Anders Martinusen, der ligesom de andre spiller ser ud til snart at være kampklar.

16. august: Århus Håndbold – Paris Saint-Germain – 24-35. VORES HOLD kæmpede flot med verdensstjerne fra Paris og ved pausen var stillingen blot 12-14. En fantastisk stemning i denne Charity Match til fordel for MH24 – Mikkel Mod Mobning.

19. august: Fredericia – Århus Håndbold – 28-32. Sidste træningskamp for VORES HOLD. En velspillende Nikolaj Læsø var med til at sikre en sejr til Århus Håndbold.

Drengene fra Århus Håndbold har altså haft en ganske fin opstart med 6 sejre ud af syv mulige. Også Anders Martinusen ser positivt frem imod den kommende pokalkamp og sæsonstart efter træningskampene.
”Opstarten har været rigtig fin. Vi er en smal trup i år, så jeg er positivt overrasket over, at vi i så mange kampe har holdt et fint niveau og ikke er faldet helt igennem i både forsvar og angreb. Så alt i alt har det været rigtig fint og nogle gode træningskampe.”

Med knap en uge til pokalkampen mod TM Tønder og to uger til ligastart, er der dog stadig tid og plads til forbedringer, fortsætter Anders Martinusen.
”Vi skal have finpudset det hele. I kampen mod Paris havde vi et dårligt overtalsspil, så der er nogle ting og nogle systemer der skal finpudses, og der er dele af spillet, der kan blive endnu bedre. Men som helhed synes jeg, at vi er fint med.”

VORES HOLD starter ligasæsonen ud på hjemmebane mod KIF Kolding d. 3. september. Skal du med og hjælpe Århus-drengene godt fra start, så køb din billet lige her. Du kan også se Jon Katballe og Emil Jessen, de to nyeste skud på stammen i Århus Håndbold, i aktion. Begge netop hjemvendt fra VM-slutrunden for U19 med en bronzemedalje om halsen.

2019-08-20T20:00:57+02:00