Skal du være en del af VORES HOLD?

For vi kan altid bruge en mere til vores hjemmekampe i Ceres Arena!

Har du altid haft lyst til at vide, hvordan det er at være inde i en maskot og er du god til børn og barnlige sjæle. Så er det lige dig, vi mangler! Vores maskot Milo søger nemlig ny indmad til den kommende sæson. Milo går rundt og hilser før og under kampene, oftest har han også lidt lækkert med sig til de gode tilskuere på lægterne.

Derudover mangler vi også flere drenge og piger, mænd eller kvinder med stærke arme, som kan slå på vores trommer til hjemmekampene. Erfaring med at slå tromme er ikke nødvendig, så længe du bare kan holde en takt og drengene på banen kan høre dig, så de ved, vi bakker dem op. Og så selvfølgelig for at presse modstanderne!

Det er rigtig fedt, hvis du kan komme til alle vores hjemmekampe, men langt fra et krav.
De frivillige i Århus Håndbold er både unge og gamle og alderen spænder fra 12 til 80 år med alt derimellem, så du lærer også en masse søde mennesker at kende.

Synes du, det lyder spændende og hyggeligt at være en del af Århus Håndbolds frivillige eller så kontrakt bs@aarhushaandbold.dk

2019-08-24T20:57:18+02:00