TTH Holstebro venter i Santander Cuppens kvartfinale

Aalborg Håndbold sikrede sig her til aften sæsonens første titel, da de vandt over GOG i Super Cuppen. Kort tid efter var der lodtrækning til kvartfinalerne i pokalturneringen og Århus Håndbolds modstander skulle findes.

Aalborg Håndbolds Henrik Møllgaard stod for lodtrækningen og hev Århus Håndbold op af bowlen som den første, hvilket betød at vi spiller på hjemmebane. Modstanderen blev TTH Holstebro, selvsamme modstander som Århus Håndbold mødte i kvartfinalen i sidste sæson – en revanche ligger og lurer fra TTH Holstebro, så vi kan allerede nu love jer en spændende kamp.

Opgøret bliver spillet enten d. 17. eller 18. december, så få sat et stort kryds i kalenderen nu, så du kan være med til at gøre Ceres Arena helt orange!
Vi holder jer selvfølgelig opdateret om billetsalg, når vi selv ved mere!

2019-08-27T21:01:57+02:00