Sponsordag hos Kalø Golfklub

I torsdags havde vi igen i samarbejde med Kalø Glofklub inviteret sponsorerne til Golfdag hos netop Kalø Golfklub.

Dagen startede ud med velkomst fra bestyrelsesformand Jørgen Noes, inden de med et golfhandicap blev sendt afsted på 18-huls banen. Nybegynderne lagde ud med lidt træning, inden de blev sendt afsted på par 3-banen.

Vejret var med os og sendte kun en lille byge ned forbi, så regntøjet næsten skulle af, inden det var kommet på. Var man ved at gå sukkerkold på turen, så sørgede Nikolaj Læsø, Peter Lund, Besard Hakaj og Anton Laursen for at servicere rundt på hullerne, mens de andre spillere var fordelt på begynderholdene.

En stor tak skal lyde til Kalø Golfklub for det fine arrangement. Derudover også tak til Hummel, Pran Vinimport, Højbjerg Klinikken, Sparekassen Kronjylland og Miljørent for de fine præmier.

2019-09-01T08:15:39+00:00