En flot holdindsats sikrede sejren i første sæsonkamp

Der var gang i skudarmen hos de tre bagspilere hos VORES HOLD, Anders Martinusen, Nikolaj Læsø og Torben Petersen, der til sammen stod for 25 mål i dagens opgør med KIF Kolding. Nikolaj Læsø hamrede alene 12 kasser i mål.
Sammen med en god holdindsats over hele linjen, var det for meget for modstanderne fra KIF Kolding, der måtte se sig slået med 35-30 efter dagens opgør.

Angrebsmæssigt fandt spillerne hullerne fra start, og efter 13 minutter var stillingen 10-6 til VORES HOLD. Med et offensivt forsvar holdt Århus Håndbold føringen på tre-fire mål det meste af første halvleg, selvom KIF Kolding kæmpede for at udligne. Hen mod pausen fik KIF reduceret en smule til pausestillingen 17-15.

KIF Kolding kom bedre fra start i 2. halvleg og fik udlignet efter fem minutters spil til 18-18. Århus Håndbold fortsatte dog det gode spil, som de leverede i store dele af 1. halvleg, hvor Anders Martinusen og Nikolaj Læsø gang på gang fandt hullerne i KIF Koldings forsvar. Et forsøg med 7 mod 6 gav heller ikke pote for dagens modstander. Århus Håndbold fortsatte med at sende kasser i mål, og selvom KIF forsøgte at følge med, var holdindsatsen fra Århus Håndbold for stærk.

Med knap fem minutter igen var der også plads til en ligadebut for Emil Jessen, der ikke skulle bruge mange sekunder på banen, før han havde sendt sin første kasse i mål.
Også Christoffer Bonde vendte tilbage på banen efter at have været ude det meste af opstarten og leverede en fin præstation i målet i 1. halvleg.

Næste kamp venter allerede på lørdag d. 7. september for Århus Håndbold, hvor holdet møder Nordsjælland på udebane kl. 15.00.

Kampens målscorere:
Nikolaj Læsø: 12 mål
Anders Martinusen: 9 mål
Torben Petersen: 4 mål
Tobias Møller: 4 mål
Besard Hakaj: 3 mål
Emil Jessen: 1 mål
Mads-Peter Lønborg: 1 mål
Nikolai Vinther: 1 mål

2019-09-03T22:04:10+00:00