Martinusen om Nordsjælland-kampen: det kan blive både en dreng og en pige

I tirsdags spillede VORES HOLD første kamp i denne sæson mod KIF Kolding på hjemmebane, hvor det her blev til en sejr. I morgen venter endnu en kamp, denne gang på udebane mod Nordsjælland i Helsingør-hallen kl. 15.00.

Første kamp for Århus Håndbold endte som bekendt med en sejr på 35-30 over KIF Kolding. Helt så godt gik det ikke for Nordsjælland, der dog var oppe mod de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold, hvor det blev til et nederlag på 25-34.

Til trods for nederlaget, havde de nordsjællandske spillere dog sendt nogle kasser i mål, hvor Kasper Kisum blev topscorer for de limegrønne med 6 mål. Halvlegsstillingen på 18-17 til Aalborg Håndbold fortalte også, at det i store dele af kampen var et jævnbyrdigt opgør med fine aktioner fra Nordsjælland.

Noget som man også er opmærksom på i Århus-lejren inden morgendagens opgør. Selvom der venter et hold med mange nye og unge spillere, så er det et stærkt hold, der venter VORES HOLD i anden spillerunde, fortæller Anders Martinusen
”Det er jo altid træls at skulle derover. Der lægger to elementer i det, det er svært at spille mod Nordsjælland, og derudover er det en lang tur. Selve kampen bliver en, der ligner opgøret mod Kolding, hvor vi møder et hold, der bare kan komme og levere varen og ramme topniveau. Det er en kamp, hvor vi skal over og hente to point, men det kan blive både en dreng eller pige.”

For Nordsjælland venter der derimod også et stærkt spillende Århus-hold, der i tirsdags viste, fremragende takter. Igen må vi nævne Nikolaj Læsø og Anders Martinusen, der til sammen scorede 21 af de 35 mål, som Århus sendte i kassen. Derudover også et fint sammenspil mellem alle mand, hvor også Emil Jessen fik ligadebut og scorede sit første ligamål indenfor ganske få sekunder.

Kigger vi på tidligere opgør, så har målmand Jens Fredsgaard også en fornuftig statistik, når det gælder morgendagens modstander. I sidste sæson stod han med henholdsvis 46 og 36 % de to gange, holdene tørnede sammen.

Derudover byder morgendagens opgør også på et gensyn med vores tidligere spiller Mathias Møller, der dog var skadet i kampen mod Aalborg.

Opgøret spilles kl. 15.00 og du kan som altid følge med på tophåndbold.

2019-09-06T18:01:57+00:00