Christoffer Bonde inden Aalborg-opgør: ”Vi skal spille op til det bedste, vi kan.”

Sæsonen er startet godt for VORES HOLD, og vi er noteret for to sejre ud af to mulige. Senest var holdet en tur forbi Nordsjælland, hvor det som altid blev et tæt opgør. Århus Håndbold kunne dog tage to point med retur til Østjylland efter en sejr på 28-27. Ikke en køn kamp, ifølge målmand Christoffer Bonde, men en kamp, hvor holdet gjorde, hvad de skulle.
”Det var ikke den flotteste kamp, vi har spillet, men det vigtigste var, at vi tog derover og vandt. Det gjorde vi, så det er jeg fint tilfreds med.”

I morgen venter en stor, men dog ikke umulig opgave, når ikke bare de danske mestre, men også pokal og super cup-mestre fra Aalborg Håndbold gæster Ceres Arena kl. 20.00.
Aalborg Håndbold har ligesom VORES HOLD fået en god start på sæsonen med to sejre ud af to mulige. Sejren i morgen er langt fra givet på forhånd, men det bliver ikke en nem opgave for holdet, fortæller Christoffer Bonde.
”Hvis vi skal slå Aalborg, skal vi spille op til noget af det bedste, vi kan, over hele linjen. Vi skal være skarpe både taktiske og fysiske, og på alle parametre skal vi bare spille godt.”

Århus Håndbold-spillerne har vist rigtig fine takter i de to første kampe. Blandt andet Nikolaj Læsø, der i øjeblikket ligger øverst på topscorerlisten efter de to første kampe med 18 mål. Også Anders Martinusen er kommet godt fra start, og senest Tobias Møller der i kampen mod Nordsjælland blev topscorer med 8 mål.

I opstarten blev Christoffer Bonde ramt i hovedet af en bold, en skade han dog er kommet sig over. Han er, som til de sidste to kampe, klar til opgøret i morgen.
”Hovedet har det fint. Det er klart, der er noget timing, der mangler. Sådan er det jo med alle skader, når man har siddet ud, men det kommer.”

For netop målmandspræstationerne har været dominerende, når de to hold mødes. Aalborgs målmænd har i de seneste to opgør stået med henholdsvis 42 og 41 procent. Sidst Århus Håndbold besøgte Aalborg, leverede vores Christoffer Bonde fine præstationer i målet. Her stod han i 2. halvleg med 44 procent og leverede blandt andet en fremragende dobbeltredning.

Derfor er der i morgen en spændende kamp i vente for VORES HOLD, hvor vi forhåbentlig kan vise, at der kun er en rigtig farve i Ceres Arena, ORANGE!

Mangler du stadig at købe din billet til opgøret, så kan du gøre det lige her.

2019-09-11T16:12:46+00:00