Århus Håndbold forlænger med cheftræner og anfører i yderligere 2 år

De har været en del af Århus Håndbold og den orange klub i flere år, end hvad der kan tælles på to hænder. Nu har cheftræner Erik Veje og anfører Peter Lund begge forlænget endnu to år med den østjyske ligaklub til 2022.
”Vi er glade for at forlænge med en af Danmarks bedste trænere til at udvikle talenter, hvilket der har været masser af eksempler på igennem årene, hvor Erik Veje har stået i spisen for Århus Håndbold. Før i tiden var det spillerne, der gav kontinuitet til holdet. Vi har valgt at vende den om og skabe kontinuitet på trænerpositionen, og er derfor godt tilfredse med forlængelsen,” siger sportschef Peter Bredal.

Erik Veje har været en fast del af Århus Håndbold siden 2003 og fortsætter nu i spidsen for holdet, hvor han i øjeblikket er i gang med sin sæson nr. 17.
”Grundlæggende synes jeg, det går godt. Jeg synes, vi har et stærkt set-up i Århus Håndbold. Derudover synes jeg, det er sjovt at arbejde med spillerne, hvor vi i de næste sæsoner går ind i en fascinerende fase. Der er ingen tvivl om, at det bliver spændende, når vi nu skal finde ud af, hvilke spillere, der skal være en del af Århus Håndbold. Den kommende målsætning bliver dog, som den også har været i år, at komme i slutspillet. Det er ikke noget, der tyder på, at de andre klubber begynder at nedruste, tværtimod. Feltet bliver stærkere og stærkere, men jeg tror og håber på, at vi kan matche dem.

Også anfører Peter Lund har været en vigtig brik at få på plads for den sportslige sektor, der således har taget første skridt i sammensætningen af Århus Håndbolds hold til de kommende sæsoner.
”Vi er i fuld gang med processen, hvor anfører og cheftræner er et rigtig godt skridt i den rigtige retning. Peter Lund har i de seneste år været anfører og omdrejningspunktet i defensiven, og derfor en vigtig spiller, som vi er glade for at fortsætte samarbejdet med.”

Anføreren er også selv tilfreds med forlængelsen, hvor han kan kombinere håndbolden med arbejdslivet ved siden af, og ser frem til endnu to sæsoner i Århus Håndbold. Peter Lund kom til klubben i 2013, og er i øjeblikket i gang med sin sæson nr. 7 som en del af VORES HOLD, hvor han ved siden af driver et anlægsgartnerfirma med sin far og bror.
”Klubben er virkelig kommet ind under huden på mig, og jeg har det godt her. Jeg er typen, der mener, at det ikke altid er givet, at græsset er grønnere på den anden side, så når jeg har det godt et sted, og har en god hverdag, så betyder det meget for mig. Derudover har det været afgørende, at jeg har muligheden for at kombinere arbejdet ved siden af med håndbolden.”

2019-10-01T07:22:34+02:00