Jens Fredsgaard: Vi gjorde det svært for os selv

Som så oftest før blev det et spændende opgør i Ceres Arena, da VORES HOLD i mandags mødte SønderjyskE Herrer. Her blev det desværre til en sejr til modstanderne, der i de seneste fem opgør har tabt til VORES HOLD. SønderjyskE Herrer var godt forberedt på den velspillende bagkæde, der i de første kampe har sendt rigtig mange mål i kassen, og det var ikke nemt at finde en løsning på det offensive 5-1-forsvar fra SønderjyskE.
” Vi lykkes ikke rigtig med vores angrebsspil i kampen. De har læst os godt, starter rigtig offensivt ud og har succes med det. Det gør det svært for os, selvom vi starter godt ud. Vi rammer en mur, hvor ingenting virker, og der kommer vi bare til at halte efter.” sagde Jens Fredsgaard kort efter kampen.

Selvom VORES HOLD forsøgte at finde løsningerne, og flere gange var tæt på at udligne, så var det ganske simpelt et SønderjyskE-hold, der have succes med deres aktioner i begge ender. Også selvom Jens Fredsgaard i 2. halvleg tager godt fra i målet, og ender med en redningsprocent på 38.
”De ligger rigtig højt på os i midten, og jeg synes, de får os skubbet ud og ødelægger vores angrebsspil. I Skanderborg virkede det godt for os at få lavet overspring i bagkæden. Det fungerede slet ikke imod SønderjyskE og stoppede bare vores spil. Derudover er vi uheldige med flere skud, der rammer stolpe ud.”

Sønderjyskes Frederik Børm fik rødt kort efter et slag i hovedet på Anton Laursen, og det tog pusten fra modstanderne. Århus Håndbold udnyttede situationen, og fik reduceret til stillingen 22-23. Kasper Christensen fik dog atter styr på Sønderjyske-spillerne efter en timeout, og selvom Århus Håndbold viste stor fightervilje og kæmpede til det sidste, så blev det desværre til et 3-måls nederlag. Det betyder dog langt fra, at Århus Håndbold-spillerne ikke tager noget med fra kampen, fortæller Jens Fredsgaard.
”Vi spiller en dårlig kamp, men havde vi haft nogle flere marginaler på vores side, så kunne vi også have vundet i dag. Det, vi skal tage med os, er, at vi bliver ved med at kæmpe. Det er også det, vi skal have med til kampen mod Lemvig. Fighter vi lige så meget som i dag, så tager vi også to point deroppe. Desværre var fighten ikke helt nok i dag, men sådan er det desværre nogle gange.”

Århus Håndbold møder i næste opgør Lemvig-Thyborøn ude d. 11. oktober kl. 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring i Lemvig.

2019-10-02T19:44:33+02:00