Århus Håndbold henter stregspiller i GOG med øjeblikkelig virkning

Århus Håndbold har kigget sydpå og henter 20-årige Lukas Jørgensen fra GOG på kontrakt resten af sæsonen. Den nytilkomne spiller skal sikre en bredere trup, hvor man indtil nu kun har haft den norske stregkæmpe Besard Hakaj på stregen.
”Lukas er en dygtig 2-vejs stregspiller, som vi forventer bliver et stort aktiv for os. Derudover bliver vi mindre sårbare på stregpositionen og får en god sparringspartner til Besard Hakaj, der indtil nu har været eneste stregspiller på holdkortet,” siger sportschef Peter Bredal

Lukas Jørgensen var en del af U21-landsholdet, der i sommer deltog i VM-slutrunden, og er derfor ikke et ukendt ansigt for Nikolai Vinther og Christoffer Bonde fra VORES HOLD, der også deltog. Stregspilleren glæder sig til at blive en del af truppen, og spille i orange trøje, blandt andet når VORES HOLD senere på sæsonen tager imod GOG.
”Jeg ser frem til at spille i Århus Håndbold, hvor jeg håber at kunne bidrage til holdet og få et medansvar på stregen. Derudover vil jeg med glæde hjælpe med at slå de gule drenge, når vi skal møde dem i december,” siger Lukas Jørgensen.

Lukas Jørgensen, der i første omgang bliver boende i Odense, ser frem til at spille i Århus Håndbold, hvor han allerede mandag har sin første træning som en del af VORES HOLD.
For Lukas Jørgensen bliver skiftet til den østjyske klub et skridt i den rigtige retning for hans håndboldkarriere, og allerede fredag kan han få debut i den orange trøje, hvor Århus Håndbold møder Lemvig-Thyborøn på udebane.
”Jeg var i gang med min femte sæson i GOG og har været rigtig glad for det. Men jeg kan også mærke, at jeg gerne vil have mere spilletid i ligaen og se, om jeg kan bide mig fast. Derfor var det attraktivt og en god mulighed at tage til Århus Håndbold, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og et nyt trænerteam,” siger Lukas Jørgensen.

2019-10-07T15:02:04+02:00