Nikolaj Læsø en del af ny udviklingstrup

Dansk Håndbold Forbund og Team Danmark lancerer nu en ny udviklingstrup på herresiden for at kunne identificere fremtidens A-landsholdsspillere. Fokus for udviklingstruppen og spillerne er at arbejde med individuelle indsatser bakket op af Team Danmarks eksperter inden for f.eks. fysisk træning, sportspsykologi, ernæring og karrierevejledning.

Dansk Håndbold Forbund har i dag sat navn på de seks spillere, der som en del af udviklingstruppen i første omgang, får særlig adgang til Team Danmarks ressourcer. Her er VORES HOLDs Nikolaj Læsø udvalgt og bliver sammen med Emil Jacobsen og Emil Lærke fra GOG, Nikolaj Enderleit og Jonathan Würtz fra TTH Holstebro og Aaron Mensing fra SønderjyskE indlemmet i udviklingstruppen.

Det bliver assistenttræner for A-landsholdet, Henrik Kronborg, der skal stå i spidsen for gruppen. Til DHF udtaler han følgende:
”Jeg glæder mig til opgaven og til samarbejdet med Team Danmark, spillere, klubber og trænere. De seks vi i første omgang har sat navn på, er dem, vi føler er tættest på at tage det sidste skridt ind på A-landsholdet. Som en del af projektet kommer jeg til at være i løbende kontakt med spillerne og deres klubtrænere, ligesom jeg selvfølgelig skal se dem spille kampe for deres klubber.”

2019-10-10T15:01:59+02:00