TTH Holstebro tager to point i Ceres Arena

En dårlig start blev sigende for dagens opgør, hvor VORES HOLD ellers kæmpede for en reducering igennem hele kampen, men desværre måtte se sig slået 25-29 efter dagens opgør imod TTH Holstebro.

TTH Holstebro kom bragende fra start og var foran 3-6 efter 7 minutter. En føring, som holdte hele vejen hjem, selvom Århus-spillerne kæmpede hele kampen igennem for en reducering.
Efter fine reaktioner i begge ender af Århus Håndbold, fik de langsomt ædt sig ind på TTH Holstebro, der kaldte til timeout ved stillingen 9-11 efter 20 minutter. Forsvarsspillet var langsomt blevet bedre og drengene lukkede godt af, hvilket pressede TTH til dårlige afslutninger. Dog gik modstanderne stadig til pause i front med to og stillingen 12-14.

Det er også TTH Holstebro der kom bedst fra start i 2. halvleg, hvor de hurtigt fik bygget på deres føring, og efter fem minutter var i front med fire mål . Århus Håndbold hårde arbejde for udligning i 1. halvleg, havde TTH Holstebro hurtigt ødelagt med deres nu gode aktioner i begge ender. Århus stoppede aldrig med at kæmpe for en reducering og kom også tæt på, men TTH Holstebros føring var desværre for stor.

Inden dagens kamp kunne vi fejre Nikolaj Læsø, som blev kåret som Primo Tours ligaens bedste spiller i september. Nikolaj Læsø har leveret fremragende præstationer i september-kampene og er i øjeblikket ligatopscorer i Primo Tours Ligaen.

I næste uge holder Primo Tours Ligaen landsholdspause, men ugen efter venter et spændende opgør mod denne sæsons oprykkere fra Fredericia på udebane i T-Hansen arena d. 1/11 kl. 19.00

Kampens målscorere:
Nikolaj Læsø: 9 mål
Tobias Møller: 4 mål
Anders Martinusen: 3 mål
Emil Jessen: 3 mål
Nikolai Vinther 2 mål
Lukas Jørgensen: 2 mål
Torben Petersen: 1 mål
Mads-Peter Lønborg 1 mål

2019-10-19T19:29:54+02:00