Århus Håndbold vs. TTH Holstebro – reaktioner fra Emil Jessen og Lukas Jørgensen

Århus Håndbold mødte i lørdags TTH Holstebro i Ceres Arena. Her blev det desværre til et nederlag til de århusianske drenge på 25-29, der ellers kæmpede for en udligning igennem hele kampen. Det var blandt andet TTH Holstebros Magnus Bramming, der voldte Århus Håndbold problemer.

Emil Jessen, der kom ind i 2. halvleg og scorede tre mål, er overordnet tilfreds med indsatsen, men ærgrer sig over, at man ikke fik stoppet TTH Holstebros velsmurte kontramaskine.
”Jeg synes, det var en fin kamp, hvor vi er med indtil starten af 2. halvleg. Her misser vi for mange chancer, hvor vi ellers havde muligheden for at komme godt med i kampen igen. Vi får ikke de gode takter med fra første halvleg, og så løb TTH bare rigtig mange kontra.”

Emil Jessen var en af de nye spillere, som vi bød velkommen ved sæsonstart. Han har indtil videre vist rigtig fine takter på banen. Han leverede blandt andet en fremragende præstation sammen med Lukas Jørgensen i kampen mod Lemvig-Thyborøn, der var med til at vende kampen og sikre to point. Emil Jessen synes selv, han er blevet taget rigtig godt imod som en del af VORES HOLD.
”Jeg synes, det er en mega fed hal at spille i, hvor der altid er god stemning og mange, der bakker op. Man kan mærke, at vi har en rigtig god opbakning. Også på udebane, hvor mange sidst tog turen til fælleden, da vi spillede mod Skanderborg.”

Vores helt nye spiller Lukas Jørgensen spillede sin første kamp i Ceres Arena i lørdags og her lagde VORES HOLD desværre ikke ud med en sejr, som han gerne ville.
”Det var fedt at komme i gang og mærke stemningen her i Ceres Arena. Vi vandt ikke i dag, det var selvfølgelig lidt ærgerligt. Det ville jeg gerne gøre på hjemmebane, men jeg synes samtidig det var en fin kamp og en god opbakning i Ceres Arena.”

Lukas Jørgensen leverede en fin indsats i løbet af kampen og indkasserede en del tæsk på stregen. Han ærgrer sig over, at vi ikke tog det gode spil med videre over i 2. halvleg, hvor TTH Holstebro igen kom bragende fra start.
”Jeg synes, vi laver for mange fejl, og så er TTH bare et hold, der er dygtige til at straffe det, og løber rigtig mange kontra på os. Udover det, så brænder vi for mange chancer på Sebastian Frandsen, der står rigtig godt i målet.”

I denne uge holder Primo Tours Ligaen landsholdspause. Det betyder dog ikke kamppause for VORES HOLD, der allerede i aften spiller træningskamp mod 1. divisionsholdet fra Skovbakken i Vejlby Risskov Hallen med kampstart kl. 18.00.
D. 1. November tager vi igen hul på ligaen, hvor VORES HOLD møder oprykkerne fra Fredericia på udebane kl. 19.00 i THansen arena.

2019-10-21T16:37:54+02:00