Århus Håndbold henter rutineret stregspiller i SønderjyskE

Århus Håndbold indgår en 2-årig aftale med Frederik Børm, der tilknyttes VORES HOLD pr. 1 juli 2020. Den 31-årige stregspiller, der i øjeblikket spiller i Sønderjyske, skal blandt andet bidrage med rutine til en ung ligatrup i Århus Håndbold, fortæller sportschef Peter Bredal.
”Vi er glade for at kunne tilknytte Frederik Børm til næste sæsons ligatrup. Han er en spiller med meget rutine efter mange år i ligaen. Frederik Børm leverer altid en 100 procent helhjertet indsats i begge ender af banen, og så har han en rigtig god fysik.”

Stregspilleren ser frem til at spille i Århus Håndbold og i byen, hvor han selv er født, hvor forældrene har spillet håndbold, og som han selv er flyttet tilbage til sammen med kæresten Marie-Louise og deres tre børn. Inden SønderjyskE har Frederik Børm blandt andet spillet i Skjern, KIF Kolding og Nordsjælland, og det bliver derfor første gang, Frederik Børm stifter bekendtskab med Århus Håndbolds mangeårige cheftræner, Erik Veje, på trænerposten. Et samarbejde som han ser frem til.
”Det glæder jeg mig vildt meget til. Jeg tror, Erik og Simon kan udfordre mig på nogle rigtig fede parametre og rykke mig og mit spil. De kan måske se tingene lidt anderledes, og det tror jeg kan være med til at udvikle mig rigtig meget, og det er noget, jeg stadigvæk leder efter. Jeg gider ikke stå stille, det skal helst gå fremad, og det håber jeg også, vi som hold, kan gøre i denne kommende sæson her i Aarhus.”

Vinderinstinktet skinner igennem for ambitionerne i de kommende sæsoner, hvor Frederik Børm bliver en af flere nye spillere på holdkortet.
”Jeg vil altid vinde, men jeg vil også gerne udvikle mig og blive bedre. En træning er ikke bare en træning for mig. Jeg vil gerne bruge tiden fornuftigt, og det gør jeg ved altid at arbejde hårdt og have en god indstilling. Det håber jeg også, jeg kan tage med herop. Aarhus er en fed by og fortjener at have et fedt håndboldhold, og det er jeg sikker på, at vi også får næste sæson.”

Gode traditioner, altid hård fight og aldrig opgivende, er nogle af de ord, som Frederik Børm bruger, når han skal beskrive sin kommende klub. Ikke mindst et hold, der oftest er en del af slutspillet. Noget som han også vil kæmpe for, Århus Håndbold er en del af i de kommende sæsoner, hvor han er en del af VORES HOLD.
”Århus Håndbold har altid været en del af slutspillet, og de ambitioner vil jeg gerne arbejde videre på sammen med resten af holdet, og jeg satser stærkt på, at klubben fortsat er en del af slutspillet i kommende sæsoner.”

Flere gode nyheder på vej
Flere og flere brikker for den kommende sæson falder på plads og et spændende hold er ved at tegne sig for Århus Håndbold. I de kommende uger venter der flere gode nyheder, fortæller sportschef Peter Bredal.
”Vi kommer længere og længere i sammensætningen af en trup til næste sæson, og vi er langt i processen. Vi forventer blandt andet snart at have en aftale på plads med et stort talent på venstre fløj.”

Sidste sæson i den orange trøje for Nikolai Vinther og Tobias Møller
Efter tre gode sæsoner for Tobias Møller og Nikolai Vinther, er det blevet tid til nye udfordringer for spillerne, når deres kontrakter med klubben ophører til sommer.
Vi ønsker begge spillere held og lykke, når de efter denne sæson ikke længere er en del af VORES HOLD. Vi glæder os til at se dem i den orange trøje resten af sæson 2019/20

2019-10-22T07:07:18+00:00