Vi stiller skarpt: Christoffer Bonde

Christoffer Bonde startede egentlig som fodboldmålmand og efter en halv håndboldkamp som U10-spiller i marken, endte han endnu engang i målet. Lige siden har han stået på kassen, og kan bestemt ikke se sig selv på andre positioner.
”Det er da meget sjovt at løbe og skyde engang imellem, men jeg kan nok godt se, at evnerne ikke rækker til at være fløj, back eller streg. Derudover synes jeg, det er spændende at være målmand, så jeg er godt tilfreds med, at jeg er endt her.”

Når boldene fra markspillerne ryger i kassen, er det oftest med en fart, der rammer 100 kilometer i timen eller mere. Det kan derfor godt virke lidt vanvittigt at stille sig ind og forsøge at fange boldene, men helt så farligt er det dog ikke, fortæller Christoffer Bonde.
Man skal have et vist mod, tror jeg. Der er sikkert mange, der er bange for bolden, men det tror jeg, man lærer med tiden ikke at være. Man kommer i nogle situationer, man har været i så mange gange før og ved, at så farligt er det heller ikke.”

I sommer var Christoffer Bonde sammen med Nikolai Vinther og resten af U21-landsholdet til VM-slutrunde i Spanien, hvor Christoffer Bonde virkelig viste, hvorfor han var en del af ungdomslandsholdet. Det var sidste slutrunde for den årgang af spillere, og selvom det har sine fordele, så bliver det dog et vemodigt farvel, fortæller Christoffer Bonde.
”Jeg synes, det er lidt trist, at man ikke skal mødes og spille med dem, som er på samme alder, og hvor man er samme sted i karrieren. Men jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at få lidt sommerferie næste år og til at holde fri fra landsholdet, når der er samling om lidt. Men det er da med lidt blandede følelser.”

Ligaen er godt i gang og VORES HOLD har allerede spillet de første otte kampe i sæsonen. Her har Århus Håndbold klaret sig fint og er indtil videre noteret for fire sejre i otte kampe. Den resterende del af sæsonen bliver, ifølge Christoffer Bonde, spændende for Århus Håndbold
”Som man kan se lige nu, så kan alle hold slå alle, men jeg håber, vi bliver ved med at tage vores sejre. Derudover var det rigtig fedt at spille slutspil sidste sæson, så det håber jeg selvfølgelig, at vi skal igen. Final4 er også et stort mål for os, men det bliver svært.”

2019-10-23T15:10:23+02:00