Fredericia HK vs. Århus Håndbold – optakt med anfører Peter Lund

I morgen er landsholdspausen slut for VORES HOLD, og der venter heldigvis mange gode opgør, ni ligakampe og en pokalkvartfinale, inden næste landsholdspause.

Opgøret i morgen er på udebane, hvor Århus Håndbold tager turen til Fredericia i jagten på to vigtige point. Morgendagens modstander, Fredericia HK, rykkede op i ligaen i slutningen af sidste sæson efter fravær siden 2011. Og det ligner bestemt ikke, at de har tænkt sig at tage turen ned til 1. division igen efter en rigtig fin sæsonstart. Blandt andet da de i allerførste kamp slog sidste års finalister fra GOG med 33-30 på deres berygtede hjemmebane med masser af tilskuere og larm i arenaen. På hjemmebane har de indtil videre skaffet fem af deres i alt syv point. Det er dog ikke noget, der kan skræmme VORES HOLD, der har klaret sig fint på udebane indtil videre i denne sæson, hvor tre ud af fire udebaneopgør har kastet hver to point af sig.

Det er dog ikke første gang, de to hold mødes i denne sæson, for allerede i opstarten krydsede de to hold klinger i en træningskamp i Fredericia, hvor det her blev til en Århus-sejr. Det er heller ikke en uvant tur, der venter for VORES HOLD´s anfører Peter Lund, der selv er opvokset i Fredericia og har spillet en del håndbold i arenaen, hvor opgøret i morgen skal afgøres.
”Før sæsonstart er det en af de kampe, jeg har tænkt, at jeg rigtig gerne ville vinde. Især dernede, fordi det er min barndomsklub, og jeg kender rigtig mange mennesker omkring klubben og tilskuere på lægterne dernede. Hallen er lavet om, men jeg har brugt rigtig mange timer dernede og har mange minder derfra, så jeg glæder mig rigtig meget til i morgen,” fortæller Peter Lund.

Netop fordi Fredericia har fået en rigtig god start på sæsonen, så er det et hold, man har forberedt sig godt på, selvom de er nye i ligaen, fortæller anføreren.
”De er jo virkelig kommet rigtig godt i gang med sæsonen, og så har de en rigtig god hjemmebane, der allerede har voldt mange problemer. Jeg tror også, det bliver en rigtig svær kamp. Men det gode er, at vi ikke er de første dernede, så vi tager ikke ned og undervurderer dem. Vi skal holde hovederne kolde, selvom der bliver råbt en masse. Vi skal ikke lade os gå på af det, men i stedet nyde at spille på en bane med masser af stemning og se, om vi ikke kan gøre det til vores fordel, at der er gang i hallen.”

Det bliver dog ikke kun Fredericia, som man kommer til at høre i morgendagens kamp. Århus Håndbold sender nemlig en fanbus af sted mod Fredericia i forsøget på at overdøve hjemmepublikummet og støtte drengene, der kæmper om at hive to vigtige point med hjem til smilets by.
Hvis du ikke selv tager turen til Fredericia, kan du som altid følge kampen på tophåndbold og på VORES HOLDs instagramside, hvor vi også opdaterer fra kampen. Kampstart er kl. 19.00.

2019-10-31T19:26:32+01:00