Århus retur fra Fredericias heksekedel uden point

Århus Håndbold vidste, at der ventede en hård udebane i dag i Fredericias heksekedel, der ikke har givet mange point fra sig på hjemmebane endnu i denne sæson. Heller ikke Århus Håndbold skulle blive holdet, der hev to point med sig hjem, hvor Fredericia tog endnu en sejr i egen hule på 31-29 båret frem af gode aktioner og godt hjemmepublikum.

Århus Håndbold startede ellers i front, og havde mange fine chancer. Tekniske fejl og uskarphed var dog en stor faktor i dagens nederlag, hvor Tellerup tre gange i træk hev en strafferedning op til publikumet, der var mødt op i THansen arenaen en fredag aften.

Til trods for diverse benspænd, så var det ikke et Århus Håndbold-hold der gav op og fik stille og roligt ædt sig ind på Fredericias føring hen mod slutningen af opgøret. Tæt på slutfløjt var muligheden for udligning, men igen var Fredericia skarpere og fik fisket en aflevering, som de sikkert smed i mål i den anden ende.

Næste kamp for VORES HOLD venter om lidt mindre end en uge d. 7 november på hjemmebane. Her gæster Mors/Thy Ceres Arena kl. 18.30 – billetter til opgøret kan købes lige her.

Kampens målscorere:
Anders Martinusen: 10 mål
Nikolaj Læsø: 5 mål
Emil Jessen: 3 mål
Torben Petersen: 3 mål
Tobias Møller: 2 mål
Mads Lenbroch: 2 mål
Lukas Jørgensen: 2 mål
Besard Hakaj: 2 mål

2019-11-01T23:12:43+01:00