Århus Håndbold vs. Mors/Thy Håndbold

Efter to opgør uden point er det et sultent VORES HOLD, der i morgen jagter sejren på hjemmebane i Ceres Arena. Modstanderen, Mors/Thy Håndbold, ligger placeret på 11. pladsen i Primo Tours Ligaen efter ni kampe med otte point. Samme antal point har Århus Håndbold også selv efter de første ni runder.

Århus Håndbold vendte i fredags retur fra Fredericias heksekedel uden point efter et opgør, hvor Fredericia kom bedst ud af aktionerne og kunne tage en sejr på 31-29. Derfor har der også været fuld fokus på træningen til ugens opgør mod Mors/Thy, hvor to vigtige point er på spil. De seneste opgør mellem de to hold er endt uafgjort, hvor pointene er blevet delt i porten med resultaterne 26-26 i Ceres Arena og 30-30 på Mors.

Mors/Thy kommer til opgøret med masser af selvtillid, hvor de i sidste runde blev de første i denne sæson til at tage point fra de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold. For morgendagens modstander er det dog kun blevet til en enkelt sejr på udebane i denne sæson, hvor de slog Nordsjælland med 24-30. På hjemmebane har morsingboerne dog være særdeles stærke med sejre over Fredericia, Skjern og senest Aalborg.

Selvom Århus Håndbold er noteret for to nederlag i de seneste kampe, har der stadig været rigtig fine aktioner fra VORES HOLD. Senest Anders Martinusen, der i Fredericia-kampen sendte 10 kasser i mål. Derudover ligger Nikolaj Læsø stadig suverænt på førstepladsen på topscorerlisten med 72 mål efter ni kampe. Han har et godt stykke ned til nr. 2, GOG´s Lasse Møller, der har sendt 59 mål i kassen.

Billetten til opgøret finder du lige her – med kampstart kl. 18.30

Vi håber at se rigtig mange af jer i Ceres Arena, så vi kan sende Mors/Thy retur til Mors uden point.

2019-11-06T14:57:11+00:00