En dårlig dag på kontoret for Århus Håndbold

Kigger man tilbage i statistikkerne, så er det altid tætte kampe mellem VORES HOLD og Mors/Thy. I dag var ingen undtagelse, hvor det virkelig blev hedt i Ceres Arena. Desværre var modstanderne fra nord skarpere i deres spil og kunne derfor tage de to point med retur til Mors efter slutfløjt.

Det ellers fremragende angrebsspil, som VORES HOLD startede sæsonen med, har modstanderne nu forberedt sig rigtig godt på. Offensive forsvar fra modstanderne har taget luften ud af den ellers målglade trio. Derfor havde man på trænerbænken til dagens kamp rystet den ellers så faste startsyver, og i stedet satsede på de unge kræfter på flere af de vante positioner.

Det var dog ikke noget, som morsingboerne skulle bruge mange minutter på at fange, og havde efter blot tre minutter bragt sig i front med 2-0. En timeout fra Erik Veje gjorde, at VORES HOLD midlertidig fik styr på situationen og vendt kampen til 6-4 efter 11 minutters spil. Dog ikke en føring, Århus Håndbold holdte længe. Mors/Thy fik hurtigt vendt spillet, og tog endnu engang en føring, som de holdte frem til pausen og var i front med 12-10 efter de første 30 minutter.

Jagten på de to point fortsatte ind i 2. halvleg, hvor flere forskellige kombinationer blev prøvet for at finde det, der kunne bryde igennem det offensive Mors/Thy-forsvar og en rigtig varm Søren Pedersen i målet. Udligningerne kom, men desværre formåede VORES HOLD ikke at finde løsningen, selvom målene i dag var fordelt godt imellem spillerne fra VORES HOLD. Derfor var det også Mors/Thy, der kunne tage de to point med hjem efter dagens opgør med en sejr på 26-24.

Kampens målscorere:
Torben Petersen: 4 mål
Nikolaj Læsø: 4 mål
Tobias Møller: 4 mål
Besard Hakaj: 3 mål
Lukas Jørgensen: 3 mål
Anders Martinusen: 3 mål
Mads Lenbroch: 1 mål
Emil Jessen: 1 mål
Nikolai Vinther: 1 mål

2019-11-07T22:03:21+00:00