Vi stiller skarpt: Anton Laursen

Højeste mand på holdkortet, Anton Laursen, har været en del af Århus Håndbold i mange sæsoner efterhånden. Først som en del af U18-holdet, senere som en joker på ligaholdet og nu som fast bestanddel, hvor han også i de kommende sæsoner tørner ud for Århus Håndbold. En klub, som virkelig er kommet ind under huden på ham efter mange sæsoner i den orange trøje.
”Århus Håndbold er byens hold, og en klub jeg er stolt af at være en del af. Jeg har også spillet her som ungdomsspiller og før det i en venskabsklub. Det betyder bare noget specielt at spille i en klub, hvor du har dine rødder.”

Med sine 213 centimeter er Anton Laursen klart højeste spiller hos Århus Håndbold, og er en af de få, der skal have en trøje i 3xl. Da Anton Laursen blev hevet op på ligaholdet, var der et stort fokus på hurtighed og styrketræning. De 213 centimeter har dog både fordele og ulemper, fortæller Anton Laursen.
”Modstanderne angriber mig anderledes end Peter Lund og de andre spillere, og så er det min opgave at drage fordele af min højde i situationerne.”

Anton Laursen forlængede sin kontrakt med Århus Håndbold for kort tid siden, og er også en del af VORES HOLD de to kommende sæsoner. At være en del af et ungt hold, var meget tiltalende for Anton Laursen, der selv fylder 22 år i starten af det nye år.
”At være et ungt hold giver os den fordel, at vi udenfor banen også har et rigtig godt sammenhold. Vi kender også bedre de spillere, som rykker op for U19-holdet og træner med os. På banen skulle det gerne give en masse fart og energi.”

2019-11-10T17:21:38+01:00