Erik Veje råder over samlet spillertrup til tirsdagens ligaopgør mod Skjern Håndbold

I forlængelse af lørdagens ligasejr over Ribe Esbjerg, hvor højre back Anders Martinusen ikke var udtaget til kamp, har ligatruppens spillerråd og den sportslige ledelse i Århus håndbold holdt et par møder, for at få skabt ro omkring det sportslige arbejde i klubben.

– Vi er alle enige om, at luften er renset, og at vi nu står sammen om at skabe de bedste resultater for holdet i de kommende kampe. Vi havde selvfølgelig alle helst været foruden den interne uro op til lørdagens kamp, men jeg glæder mig også over, at alle har været hurtige til at få talt ud om tingene, siger holdets anfører Peter Lund, der deltog i mødet med ligatruppens spillerråd og Anders Martinusen.

Sportsdirektør Peter Bredal glæder sig over, at alle parter har vist en vilje til at få alle sten ryddet af vejen.

– Der har været tale om interne forhold, som vi i udgangspunktet holder for os selv. Men heller ikke større, end at der hen over weekenden er blevet talt ud om tingene, så vi alle nu ser fremad. Derfor råder Erik Veje også over en samlet spillertrup inden tirsdagens brag af opgør, når vi tager imod Skjern Håndbold i en formentlig fyldt Ceres Arena, siger Peter Bredal.

Der er i hele spillertruppen enighed om, at der ikke er yderligere kommentarer til forløbet, og at alle nu koncentrerer sig om forberedelserne til kampen tirsdag mod Skjern.

Yderligere info:
Sportsdirektør Peter Bredal: tlf. 29163117

2019-11-18T15:37:15+01:00