Århus Håndbold vs. Skjern Håndbold

I dag venter en af de helt store kampe i Ceres Arena, når VORES HOLD tager imod Skjern Håndbold kl. 20.00. Et opgør imod Skjern bringer altid en fantastisk stemning med sig, og vi forventer en spændende håndboldkamp med høj intensitet på banen.

Skjern Håndbold har vundet de seneste indbyrdes opgør, men VORES HOLD har oftest været lige ved og næsten. Sidste opgør i Ceres Arena gemmer på en sejr til Skjern Håndbold på 24-23. Her leverede Jens Fredsgaard en fremragende præstation i målet, hvor han pillede skuddene fra Skjern-spillerne og stod med en redningsprocent på 44. Skjern var dog skarpere i de enkelte aktioner, og endte derfor med sejren i sidste ende.

VORES HOLD har en vigtig sejr i weekenden med til dagens kamp, hvor holdet her slog Ribe-Esbjerg HH 30-27 på udebane. Her var vores sønderjyde, Torben Petersen brandvarm og brugte 11 skud på at sende selvsamme antal mål i kassen i en fremragende præstation. Derudover må vi også fremhæve Christoffer Bonde i målet, der i 2. halvleg fik pillet skuddene fra Ribe-Esbjerg-skytterne og endte med en redningsprocent på 45. Det hele bundet sammen af en flot holdpræstation, hvor VORES HOLD brugte ressourcerne rigtig godt og fik spillet bredt.

Sidste ligaopgør for Skjern gemmer på et nederlag mod de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold på 28-30. Dagens modstander ligger dog stadig placeret blandt de otte bedste, der giver adgang til slutspillet.

Med de overraskelser som Primo Tours Ligaen allerede har givet os i denne sæson, er intet afgjort endnu, og alle sejre kan vise sig at være yderst vigtige. Derfor venter der i dag et spændende opgør i Ceres Arena, hvor begge hold gerne vil gå fra banen med de to point.

Du kan stadig nå at købe din billet til opgøret lige her – derudover kan du også følge kampen i fjernsynet, som bliver sendt på TV2 Sport med optakt

2019-11-19T09:21:53+01:00