Klubmanden fortsætter i orange – Fredrik Schilling forlænger to år

Fredrik Schilling har besat positionen på venstre fløj i Århus Håndbold siden sommeren 2014, og selvom han stadig har sin første kamp i denne sæson til gode, så bliver Fredrik Schilling i Århus Håndbold de kommende sæsoner. Han og klubben er blevet enige om at forlænge samarbejdet yderligere to år til 2022.
”Det projekt, som klubben har fremlagt mig for de næste to sæsoner, lød tiltrækkende. Jeg synes den rolle, som Århus Håndbold ser mig udfylde fremadrettet, passer rigtig godt overens med det, jeg selv gerne vil og mener, jeg kan bidrage med. Derudover er jeg rigtig glad for den hverdag, jeg har i klubben.”

Det er endnu ikke meget, vi har set til Fredrik Schilling i denne sæson. Han blev i opstarten ramt af en ukendt virus, der sendte ham forbi hospitalet. Det går dog stærkt den rigtige vej for Fredrik Schilling, der snart håber at være tilbage på håndboldbanen.
”Det går meget bedre, end det gjorde for tre måneder siden, og jeg er så småt begyndt at lave nogle ting med en bold i hallen. Jeg har stort fokus på det konditionelle og at komme i form til at kunne spille en hel håndboldkamp. Lige nu er udviklingen rigtig positiv, og der er meget fremgang fra uge til uge. Jeg håber selv, at jeg kan trække den orange trøje over hovedet til nogle af de sidste kampe i december,” fortæller Fredrik Schilling.

Forlængelsen med Århus Håndbold betyder også, at Fredrik Schilling ved siden af håndbolden fortsætter som en del af administrationen i Århus Håndbold, og fortsat kombinerer harpiks og kontordage, som en del af salgsteamet. Det store fokus vil dog altid være på håndbolden, fortæller Fredrik Schilling.
”Det er jo ekstremt spændende at være en del af klubben på den måde, jeg er ved siden af at være håndboldspiller, og der er jo mange ting, jeg kan udvikle på. På kontoret har jeg først lige startet min civile karriere, så det er nærmest som at starte som helt ny til håndbold igen. Det har betydet rigtig meget for mig, men det er klart, når jeg forlænger min kontrakt med håndbold, så er det også det sportslige, der skal trække mig og primært det, jeg har fokus på.”

Sportschef Peter Bredal er også glad for forlængelsen med venstrefløjen, og ser Fredrik Schilling som en vigtig brik i de kommende sæsoner både på og udenfor banen.
”Fredrik er jo først og fremmest en rigtig dygtig håndboldspiller, der qua sin tid i Århus Håndbold er blevet en rigtig klubmand. Derudover tilføjer han truppen noget rutine og et altid godt humør. At han gør et godt stykke arbejde i administrationen, har gjort det endnu vigtigere, at få ham med om bord, og derfor er vi rigtig glade for forlængelsen,” siger Peter Bredal.

Med forlængelsen venter sæson syv og otte for Fredrik Schilling i den orange trøje. Med så mange sæsoner hos den samme klub, kan den ikke undgå at komme ind under huden på en, fortæller Fredrik Schilling.
”Jeg må bare sige, at klubben har fået en kæmpe betydning for mig. Det er jo lidt ligesom en bonusfamilie, hvor jeg kender alle i klubben, alle sponsorer og dem bag klubben. Jeg har et forhold til mennesker på alle niveauer i Århus Håndbold. Det fik jeg ret tidligt, da jeg kunne fornemme, hvad det var for en klub. Det har jo haft en kæmpe indflydelse på mig som person også,” siger Fredrik Schilling.

2019-11-19T19:27:33+01:00