Mads-Peter Lønborg: Skjern var mere kyniske

Det blev Skjern, der tog de to point med fra banen, der var på spil i gårsdagens kamp med en sejr på 33-29. VORES HOLD fortsatte ellers mange af de gode takter, som vi havde set i weekendens kamp mod Ribe-Esbjerg, men som Mads-Peter Lønborg siger efter kampen, blev de tekniske fejl straffet af Skjern-mandskabet.
”Jeg synes, vi spiller en okay kamp, hvor vi kommer frem til rigtig fine chancer. Skjern er nok bare lidt mere kyniske, end vi er til, at straffe tekniske fejl, og så lægger den hurtigt i målet i den anden ende.”

I store dele af første halvleg, var det Århus Håndbold, der havde teten i kampen og førte hen mod pausen. Skjern-forsvaret havde svært ved at holde Århus-spillerne. Dog fik de efter de første 20 minutter af kampen bedre styr på begge ender af banen og fik vendt til en Skjernføring på 14-12 ved pausen. Selvom Århus kæmpede i 2. halvleg, så var Skjern stærkest, hvilket ærger højrefløjen.
”Det er ærgerligt, at vi kommer bagud til pause, for jeg synes, vi er godt med i kampen. Det er træls at vi ikke kan tage sejren i dag med så god en hjemmebane i Ceres Arena.”

2787 tilskuere havde fundet vej til Ceres Arena i går, der indtil videre har været den bedst besøgte kamp for VORES HOLD i denne sæson – tak for den gode opbakning!

Næste hjemmekamp venter først d. 10 december kl. 18.30 mod Nordsjælland Håndbold. Her har vi allerede taget hul på december, som altid er fyldt med mange gode håndboldkampe.
Vi har samlet et overblik til dig over de kommende kampe for VORES HOLD inden julepausen herunder – billetter til vores hjemmekampe finder du her.

KIF Kolding vs. Århus Håndbold: Fredag d. 29. november kl. 19.00 i Sydbank Arena
Bjerringbro-Silkeborg vs. Århus Håndbold: Onsdag d. 4 december kl. 18.30 i Jysk Arena
Århus Håndbold vs. Nordsjælland Håndbold: Tirsdag d. 10. december kl. 18.30 i Ceres Arena
Aalborg Håndbold vs. Århus Håndbold: Fredag d. 13. december kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena
Pokalkvartfinale: Århus Håndbold vs. TTH Holstebro: Onsdag d. 18 december kl. 18.30 i Ceres Arena
Århus Håndbold vs. GOG Håndbold: Lørdag d. 21 december kl. 14.10 i Ceres Arena

2019-11-20T17:17:02+01:00