Århus Håndbolds hovedsponsorer Sparekassen Kronjylland og JYTAS inviterer til håndboldfest i Ceres Arena

December er som altid fyldt med en masse håndbold for VORES HOLD, ikke mindst en spændende og vigtig Santander Cup ¼ finale mod TTH Holstebro onsdag, den 18. december kl. 18.30. En sejr i dette opgør sender Århus Håndbold videre til Santander Final4 for andet år i træk. Santander Consumer Bank er hovedsponsor for pokalturneringen.

Selvsamme scenarie udspillede sig i december 2018, hvor vi en kold december-aften i Gråkjær Arena slog TTH Holstebro ud af Santander-cuppen med en sejr på 29-25 og bookede billet til Santander Final4 i foråret.

Derfor er det også et hævntørstigt TTH Holstebro, der kommer på udebane, når vi i år har hjemmebanefordel til kvartfinalen!

Vi har brug for alt den opbakning, vi kan få fra orange hjørne, som vi oplevede under Santander Final4. Derfor er vores to fantastiske hovedsponsorer, Jytas og Sparekassen Kronjylland, gået sammen og har købt kampen, så du kan komme gratis ind og støtte VORES HOLD!

Så hiv din orange trøje, din orange hat eller sågar dit orange slips ud af skabet, tag det på og sid klar på lægterne til et af de allervigtigste opgør i denne sæson for VORES HOLD! Forhåbentlig kan vi vise vestjyderne fra TTH Holstebro, at der kun er en rigtig farve østpå, ORANGE!

Praktisk info
Der er kun adgang til kampen med entrebillet, som du kan hente på www.billet.aarhushaandbold.dk eller i Sparekassen Kronjyllands filialer i Aarhus. Sæsonkort, også studiesæsonkort, er naturligvis gældende som adgangsbillet.

Vi opfordrer til kun at hente de billetter, som man har brug for. Derudover selvfølgelig, at I bruger billetterne, så flest mulige kan få glæde af tilbuddet og komme til håndboldfest i Ceres Arena!

Vi håber, at I vil være med til at skabe en håndboldfest i Ceres Arena og skabe nogle fantastiske rammer for VORES HOLD, så vi kan spille os i Santander FINAL4.

2019-11-22T14:11:38+01:00