6 kampe tilbage i 2019: Få et overblik her

Vi går snart ind i den sidste del af 2019, som traditionen tro er fyldt godt op med gode håndboldkampe. Århus Håndbold tager hul på de sidste seks opgør i 2019 fredag d. 29 november, hvor turen går til Sydbank Arena og et opgør mod KIF Kolding kl. 19.00.

Herefter venter der et pakket program i december, der både byder på ligaopgør og en rigtig spændende Santander Cup ¼ finale i Ceres Arena d. 18. december.

Århus Håndbold har allerede mødt KIF Kolding i september, hvor vi åbnede håndboldsæsonen i Ceres Arena med en sejr over selvsamme på 35-30. En kamp, hvor der blev hamret mål i kassen af Nikolaj Læsø, Anders Martinusen og Torben Petersen. Og selvom første opgør imellem de to hold blev til en sejr, så skal der kæmpes mindst lige så hårdt for de to point på fredag, fortalte Nikolaj Læsø til Århus Stifttidende efter opgøret mod Skjern:
”Vi skal ikke bare hente point. Vi skal hente to point. Vores mål er, at vi skal i det slutspil. At slå Ribe/Esbjerg var en sejr, som jeg havde set komme. I dag troede jeg på, at vi kunne vinde, men inden sæsonen var det ikke en kamp, som vi havde forventet point i. Vi ligger lidt skidt i tabellen, men ser vi på den måde, som vi spiller på, så er jeg fortrøstningsfuld i forhold til resten af kampene. Jeg tror, at vi kan nå det. Vi skal bare slå holdene omkring os.”

D. 4. december afsluttes første halvdel af grundspillet med et udebaneopgør mod Bjerringbro-Silkeborg. Sidste sæson mødte vi Bjerringbro-Silkeborg tre gange. I seneste kamp blev BSH-forbandelsen endelig brudt med en flot hjemmebanesejr på 31-25 i slutspillet.

D. 10. december venter et gensyn med en gammel kending, Mathias Møller, der sammen med resten af Nordsjælland gæster Ceres Arena kl. 18.30. De to hold mødtes i sæsonens første opgør, hvor Århus Håndbold tog to vigtige point med retur fra djævleøen med en sejr på 28-27.
Billetter til opgøret finder du lige her.

D. 13. december går turen nordpå for VORES HOLD, hvor et opgør mod de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold venter kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena. Sæsonens første møde mellem de to hold på hjemmebane i Ceres Arena startede fremragende for VORES HOLD, der ved pausen var foran 14-8. Dog var Aalborg stærkest i 2. halvleg og hev en sejr på 31-28 hjem.
Vi ved allerede nu, at der venter et intenst opgør nordpå, hvor Aalborg Håndbold har meldt udsolgt til kampen.

D. 18 december venter et af sæsonens vigtigste opgør, når VORES HOLD møder TTH Holstebro i Santander Cup ¼ finalen. Kigger man et år tilbage, så var det også TTH Holstebro Århus Håndbold stod overfor sidste gang en billet til Santander Final4 var på spil. Her blev det som bekendt en sejr til Århus Håndbold på 29-25 efter et spændende opgør i Gråkjær Arena. Senest vandt TTH Holstebro dog med samme cifre i Ceres Arena i ligaregi.
Vi har brug for alt den opbakning, vi kan få fra ORANGE HJØRNE, som vi oplevede under Santander Final4. Derfor er vores to fantastiske hovedsponsorer, Jytas og Sparekassen Kronjylland, gået sammen og har købt kampen, så du kan komme gratis ind og støtte VORES HOLD! Billet til kampen finder du lige her.
Praktisk info i forhold til kampen kan du læse mere om lige her.

VORES HOLD slutter håndboldåret 2019 af d. 21 december på hjemmebane mod GOG, der gæster Ceres Arena kl. 14.10. Seneste opgør her gemmer på en tæt kamp, dog med en sejr til GOG på 33-30.
Billet til opgøret finder du her – vi håber at se rigtig mange i Ceres Arena, så vi sammen kan slutte håndboldåret godt af sammen!

De resterende kampe i 2019:
KIF Kolding vs. Århus Håndbold: Fredag d. 29. november kl. 19.00 i Sydbank Arena
Bjerringbro-Silkeborg vs. Århus Håndbold: Onsdag d. 4 december kl. 18.30 i Jysk Arena
Århus Håndbold vs. Nordsjælland Håndbold: Tirsdag d. 10. december kl. 18.30 i Ceres Arena
Aalborg Håndbold vs. Århus Håndbold: Fredag d. 13. december kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena
Pokalkvartfinale: Århus Håndbold vs. TTH Holstebro: Onsdag d. 18 december kl. 18.30 i Ceres Arena
Århus Håndbold vs. GOG Håndbold: Lørdag d. 21 december kl. 14.10 i Ceres Arena

2019-11-26T21:11:29+01:00