Bjerringbro-Silkeborg vs. Århus Håndbold

I dag tager VORES HOLD hul på de mange kampe, der venter i december, med et opgør mod Bjerringbro-Silkeborg. Ikke en nem opgave, men mulig, som vi så tilbage i foråret, hvor VORES HOLD endelig brød BSH-forbandelsen med en sejr på 31-25 på hjemmebane i sidste sæsons slutspil.

Det er to vigtige point for begge hold, der er på spil i dag. Bjerringbro-Silkeborg vil gerne hænge på i toppen og VORES HOLD vil gerne hænge på slutspilsgruppen, som i øjeblikket stadig er meget åben. Derfor er hvert point også vigtigt.

Bjerringbro-Silkeborg ligger inden dagens opgør på 5. pladsen i Primo Tours Ligaen med 16 point efter 13 kampe. Senest har BSH mødt Skanderborg, hvor det blev til en sejr på 31-25. Mange skytter havde den dag gang i skudarmen, hvor også Kasper Larsen og Aljosa Rezar stod med henholdsvis 36 og 44 procent.

Selv kommer VORES HOLD også med en sejr i bagagen over KIF Kolding. En sejr der blandt andet blev sikret med en pragtpræstation i målet af Christoffer Bonde, der stod med 52 procent i målet. Udenfor målfeltet var der også rigtig fint spil at finde fra VORES HOLD, hvor målene her også var godt fordelt mellem stort set alle spillere på banen, Tobias Møller dog i front med 7 kasser.

Derfor er det en rigtig spændende kamp, der venter i JYSK Arena kl. 18.30 i aften. Opgøret bliver desværre ikke sendt i TV, men du kan som altid følge den på tophåndbold eller på Århus Håndbolds instagram profil.

2019-12-04T09:19:46+01:00