Cheftræner Erik Veje har tidligere sagt, at han gerne så Århus Håndbold havde hentet to point mere i den første halvdel af grundspillet. At det nu kom til at gå udover Bjerringbro-Silkeborg som det eneste tilbageværende hold, Århus Håndbold manglede at møde. Og det kom til at gå udover BSH, Århus Håndbold tog nemlig en vigtig sejr over selvsamme i dagens opgør i JYSK Arena med målscoreren 29-32.

Hvorfor det netop var VORES HOLD, der i dag var stærkest, kan siges med ganske få ord; Emil Jessen, Lukas Jørgensen, Christoffer Bonde og en fremragende holdindsats. Det var opskriften, der i dag pressede spillerne fra Bjerringbro-Silkeborg i bund og pustede liv til Århus Håndbolds slutspilsdrøm.

Dagens topscorer, Emil Jessen, vidste ikke, at kampen var vundet før slutfløjt og troede egentligt Århus var bagud. Så fokuseret havde han været på at hamre boldene i mål, hvilket han også gjorde otte gange i 2. halvleg og to i første. I øvrigt mod sin gamle klub, hvorfra Århus Håndbold hentede ham i sommer.

Selvom det blev til to vigtige point i dagens opgør, så var det bestemt ikke uden kamp. I 1. halvleg var det BSH, der havde dirigentstokken og styrede spillet, Århus Håndbold blev dog aldrig sat af og kom også i front ganske kort ved stillingen 10-11, hvorefter BSH dog reducerede, udlignede og tog føringen til pausen med stillingen 19-16.

2. halvleg bød dog heller ikke på pragtspil fra start, men hurtigt fik spillerne dog rystet det af sig med en timeout fra Århus-bænken efter tre minutter. En timeout, hvor trænerstaben må have sagt det rigtige, for med 44 minutter spillet kunne Nikolaj Læsø bringe Århus i front med en scoring til 23-22.

En scoringstørke hos BSH blev udnyttet på bedste vis af spillerne fra VORES HOLD, der byggede på føringen, som BSH ikke nåede at hente, ligesom de heller ikke formåede at stoppe en brandvarm Emil Jessen, der spillede sin hidtil bedste kamp i sæsonen.
Også Lukas Jørgensen leverede et fremragende spil på stregen i dag og scorede 7 mål på 7 forsøg, ligesom Christoffer Bonde i målet hev vigtige redninger frem, når det var nødvendigt. Kort sagt; en god dag på kontoret for de unge kræfter.

Ingen december uden et propfyldt kampprogram – derfor skal du heldigvis ikke vente ret længe, før du igen kan se VORES HOLD på banen. Denne gang på vores hjemmebane i Ceres Arena, hvor Nordsjælland Håndbold tager turen fra Djævleøen tirsdag d. 10 december – kampstart kl. 18.30.
Billetten henter du lige her.

Kampens målscorere:
Emil Jessen: 10
Lukas Jørgensen: 7
Nikolaj Læsø: 6
Tobias Møller: 3
Anders Martinusen: 3
Besard Hakaj: 2
Torben Petersen: 1