TTH Holstebro booker billetten til Santander Final4

Det blev TTH Holstebro der bookede billetten til Santander Final4 efter et intenst opgør i Ceres Arena. Århus Håndbold taber 31-34 efter 60 minutters hård kamp i Santander ¼ kvartfinalen.

Århus Håndbold startede skidt ud i en ellers flot kulisse i Ceres Arena, og kom hurtigt bagud med 4 mål. Cheftræner Erik Veje kaldte til timeout efter 5 minutter uden mål. Stille og roligt vendte spillet dog, da Emil Jessen scorede Århus Håndbolds første mål. Spillerne fra VORES HOLD kæmper for at udligne, og efter 17 minutters spil reducerede Torben Petersen til 7-8. Udligningen faldt efter 22 minutter, da Anders Martinusen satte en scoring i mål og Læsø udlignede endnu engang med få sekunder igen, så holdene kunne gå til pause 15-15.

Århus Håndbold kom bedst fra start i 2. halvleg, hvor Torben Petersen efter mindre end 30 sekunder scorede og bragte Århus Håndbold foran for første gang i kampen. Spillerne fik sendt flere scoringer i mål til en 3-måls føring, men hurtigt vendte TTH Holstebro dog kampen igen og holdte føringen hjem.

Kampens målscorere:
Torben Petersen: 6
Nikolaj Læsø: 5
Tobias Møller: 5
Anders Martinusen: 5
Lukas Jørgensen: 4
Nikolai Vinther: 3
Besard Hakaj: 2
Emil Jessen: 1

2019-12-18T20:40:52+01:00