Nikolaj Læsø: Vi kommer tilbage med ny energi til resten af sæsonen

I går gik VORES HOLD på juleferie med et nederlag i det sidste opgør i 2019 mod GOG. De flotte takter som Århus Håndbold viste i 1. halvleg, kom desværre ikke med videre i de sidste 30 minutter, og det ærgede Århus Håndbolds topscorer, Nikolaj Læsø.
”Vi laver ni mål i 2. halvleg og spiller sindssygt langsomt. Vi får overhovedet ikke lukket Gidsel ned, og så løber de bare fra os. Vi brænder for mange chancer og vinder ingen mand-til-mand dueller, kampen skulle have været lukket i 1. halvleg, så ja det er en ærgerlig følelse at gå til julepause med.”

Århus Håndbold går på juleferie placeret på 10. pladsen i Primo Tours Ligaen efter de første 17 kampe. Her gemmer sig nederlag til SønderjyskE og Mors/Thy, men også en vigtig sejr i Silkeborg over BSH. Så tæt som ligaen har vist sig at være i år, så er intet afgjort endnu, ifølge Nikolaj Læsø.
”For halvanden måned siden så det lidt sort ud, men jeg synes, vi har kæmpet os rigtig fint tilbage. Jeg havde gerne set, at vi havde et point eller to mere og eventuelt en Final4-billet. Det har vi ikke, men jeg er fortrøstningsfuld og tror stadig på, at vi kan nå slutspillet.”

Nikolaj Læsø har selv klaret sig ganske fint i den første halvdel af sæsonen. Seks gange har han været en del af Rundens Hold og ligger stadig placeret på øverst på topscorerlisten, hvor han i øjeblikket er noteret for 115 mål.
”Individuelle præstationer er en fin ting, men vi spiller en holdsport, så det havde været bedre, at holdet havde ligget i top otte og jeg så bare havde været en af mange. Det havde jeg hellere set, men selvfølgelig er det en ekstra bonus for mig selv at være ligatopscorer.”

Spillerne fra Århus Håndbold er sendt på juleferie, hvorefter der venter en længere landsholdspause, inden vi endnu engang åbner dørene i Ceres Arena til håndbold d. 30 januar mod Skanderborg. En pause, hvor spillerne kan få lov til at restituere og komme til kræfter, inden de resterende kampe venter i foråret.
”Jeg glæder mig utroligt meget til juleferien. Jeg kan godt mærke, at min krop er ramt, og jeg har ondt mange steder. Den her juleferie er tiltrængt for os alle sammen, og så kommer vi tilbage med ny energi til resten af sæsonen,” sagde Nikolaj Læsø kort efter gårsdagens opgør.

2019-12-22T20:10:27+01:00