Christoffer Bonde forlænger: Århus Håndbold er en god klub for mig

Christoffer Bonde er blevet kaldt et målmandstalent. Nu vil han gerne være en ligaprofil, og den udvikling skal ske i Århus Håndbold. Derfor har Christoffer Bonde og Århus Håndbold forlænget samarbejdet til 2023. Sportschef Peter Bredal er glad for at fortsætte samarbejdet med Christoffer Bonde, som Århus Håndbold i første omgang havde papir på til 2021.
”Christoffer Bonde har siden sin start i klubben, været igennem en fantastisk udvikling. Han er en ung målmand med et stort potentiale, som allerede har vist, at han kan begå sig i ligaen. Vi er derfor glade for, at det er lykkes at forlænge den nuværende aftale, så vi også får glæde af Christoffer Bondes kvaliteter i de næste 3 ½ år,” siger Peter Bredal.

Christoffer Bonde kom til Århus Håndbold fra Randers HH i 2018, og er godt i gang med sin anden sæson i Smilets By. Spilletiden har i denne sæson været mere ligeligt fordelt mellem ham og Jens Fredsgaard end i forrige sæson.
”Jeg har fået mere spilletid i denne sæson, og føler allerede, at jeg har udviklet mig meget. Men nu vil jeg gerne gå fra at være et ligatalent til at blive en ligaprofil. Det er mit næste mål,” siger Christoffer Bonde.

Den udvikling skal ske i Århus Håndbold, hvor Christoffer Bonde til sommer er færdig med gymnasiet, og derefter fortsætter fuldtid med håndbolden, inden han igen skal studere.
”Planen næste år er endnu mere spilletid, men man skal selvfølgelig heller ikke blive grådig. Målsætningen er at spille så meget jeg kan, hver gang, men det er klart, at jeg også støtter op om Jens Fredsgaard. Jeg har det rigtig godt med ham. Han er både en god ven og kollega. For mig handler det også om, at vi som par redder bolde, så er jeg næsten ligeglad med, hvem af os der redder boldene, så længe de bliver reddet.”

Har man én gang været spiller i Århus Håndbold, så er man det oftest i lang tid. Christoffer Bonde bliver nu også en del af den statistik, der med forlængelsen kan se frem til tre år mere som en del af VORES HOLD. Hvorfor det blev Århus Håndbold, er for ham ganske simpelt at svare på.
”Fordi jeg supergodt kan lide at være her. Jeg trives både håndboldmæssigt, men også udenfor banen i Århus Håndbold. Det betyder meget for mig for at kunne præstere på banen.
Århus Håndbold er en god klub for mig, og jeg kan se mig selv udvikle mig og blive bedre både som menneske og håndboldspiller,” siger Christoffer Bonde om forlængelsen.

2020-01-10T07:06:15+01:00