Det første lokalopgør mellem VORES HOLD og Skanderborg Håndbold i Fælledhallen bød på en storsejr på 33-24 til Århus Håndbold. Og selvom cheftræner Erik Veje inden opgøret sagde, at der var en helt ny kamp i vente, så var dagens opgør i Ceres Arena stort set en gentagelse af det første. I dag blev sejren dog udbygget med et par mål og endte 35-25. En bedre start på 2020 kunne Århus Håndbold ikke få.

Det var dog ikke et fremragende spil, Århus Håndbold leverede fra start i dagens opgør, og rusten fra vinterpausen skulle tydeligvis bankes af. Det samme var gældende for Skanderborg Håndbold, der dog kom i front med en scoring til 4-3 efter 8 minutters spil. Føringen vendte dog hurtigt igen, og Lukas Jørgensen kunne efter kort tid sende en kontrascoring i mål til 7-6, hvilket langt fra blev den sidste kontrascoring fra ham i kampen. Herefter bølgede føringen frem og tilbage, Århus Håndbold dog med de bedste aktioner og i front efter de første 30 minutter 17-15.

Erik Veje og Simon Sørensen må have sagt det helt rigtige til spillerne i pausen, for Århus Håndbold kom flyvende fra start. Læsø fortsatte med at bygge på sin topscorerplacering, og selvom Skanderborg prøvede at tage pusten fra Århus Håndbold med et offensivt forsvar, lykkedes det aldrig rigtigt for dem. Forsvaret faldt også på plads for Århus Håndbold, der langsomt kunne bygge på en føring, Skanderborg aldrig formåede at hente. I slutningen af kampen fik de rutinerede kræfter i Århus Håndbold fyraften, og den unge garde bestående af Emil Jessen, Jon Katballe og Mathias Larson fik lov til at slutte på banen i dagens kamp. Både Jon Katballe og Mathias Larson kvitterede med mål.

To vigtige point sættes ind på kontoen efter dagens sejr på 35-25 over Skanderborg, og vi fortsætter jagten på slutspilsdeltagelse. Næste kamp venter om godt en uge ude mod Sønderjyske Håndbold kl. 18.30 i Skansen

Dagens målscorere:
Nikolaj Læsø: 11 mål
Torben Petersen: 6 mål
Lukas Jørgensen: 6 mål
Anders Martinusen: 4 mål
Nikolai Vinther: 3 mål
Fredrik Schilling: 2 mål
Peter Lund: 1 mål
Mathias Larson: 1 mål
Jon Katballe: 1 mål