Emil Jessen har allerede leveret fantastiske håndboldspræstationer i denne sæson. I sin ligadebut tog det ham ikke mere end et par sekunder at sætte sin første scoring ind, og da han besøgte sin gamle hjemmebane i Bjerringbro-Silkeborg, kvitterende han med 10 scoringer. Den 20-årige back har på en halv sæson bevist, at han er et talent i rivende udvikling, og derfor kan Århus Håndbold glædeligt offentliggøre, at Emil Jessen forlænger sin aftale med Århus Håndbold til 2023.
”Vi er en klub, hvor de unge talenter får plads og derfor også udvikler sig. Det er Emil Jessen et rigtig godt bevis på. Derfor er vi også rigtig glade for at forlænge aftalen, der i første omgang løb til 2021, så Emil Jessen kan udvikle sig endnu mere og forhåbentlig blive en bærende spiller for Århus Håndbold,” siger sportschef Peter Bredal

I første omgang var planen for Emil Jessen spilletid for U19 og enkelte indhop på ligaholdet. Det er dog gået lidt anderledes for Voel-drengen, der hurtigt er blevet en fast spiller på holdkortet for Århus Håndbold. Emil Jessen er særligt glad for den tillid, som trænerstaben har vist ham.
”Jeg stortrives på og udenfor banen, og er allerede blevet en etableret del af truppen, hvor jeg på kort tid har udviklet mig helt vildt. Den tillid som Simon Sørensen og Erik Veje har vist mig, har jeg vægtet højt, og det var derfor et naturligt valg at forlænge med Århus Håndbold. De har de bedste rammer for, at jeg kan udvikle mig de kommende år.”

Med sit skifte til Århus Håndbold sluttede Emil Jessen sig til en række af spillere, der har taget skiftet fra Bjerringbro-Silkeborg og sidenhen etableret sig i ligaen. Sigvaldi Gudjonsson, Sebastian Henneberg og Fredrik Schilling, har alle været BSH-spillere, før de trak den orange trøje over hovedet og løftede deres niveau hos Århus Håndbold. Og netop Fredrik Schilling har spillet en rolle for Emils skifte, fortæller han.
”Min tid i Århus Håndbold har indtil videre været rigtig god, og det er gået langt over mine egne forventninger. Jeg synes, at jeg er faldet godt til, og jeg kommer godt ud af det med mine holdkammerater. Det har også været sjovt at komme til Århus Håndbold og ikke være den eneste Voel-dreng, og Fredrik Schilling har hjulpet mig med at falde godt til i klubben.”

Emil Jessen bliver handelsstudent til sommer, hvorefter han vil fokusere fuldt ud på håndbolden. Målsætningen er også på plads – fortsat udvikling og gode resultater til Århus Håndbold.
”Jeg forventer, at jeg indenfor de kommende år kan udvikle mig og blive en af de bærende kræfter i Århus Håndbold. Truppen næste år ser meget spændende ud, og jeg håber, at vi kan hive nogle gode resultater hjem.”