Den første kamp i 2020 startede på bedste vis med en 10-måls sejr over Skanderborg Håndbold, hvor VORES HOLD viste fremragende takter på banen. Knap så godt gik det dog med første udebanekamp efter julepausen, hvor det blev til et 10-måls nederlag til SønderjyskE, i hvad der kun kan beskrives som en rigtig dårlig dag på kontoret. Det betyder, at VORES HOLD skal ud og jagte vitale point, for intet er afgjort endnu, og vi bevarer slutspilshåbet!

Kampen i morgen er et af de opgør, som VORES HOLD skal vinde for at holde krogen i den sjove ende af Primo Tours Ligaen. Modstanderen, Lemvig-Thyborøn Håndbold, kommer selv til Ceres Arena med masser af selvtillid efter de spillede op med de danske mestre, og kunne sende dem retur til Aalborg med et enkelt point. Et godt forsvar og en god målmandspræstation af Ronnie Nicolaisen var blandt andet med til at gøre det svært for Aalborg Håndbold. Derudover viste vores tidligere spiller Jonas Langerhuus også, at han som altid er målfarlig med fem scoringer i kampen.

Kigger vi tilbage på seneste opgør mellem morgendagens to modstandere, så er Lemvig-Thyborøn Håndbold generelt et hold, som spillerne fra Århus Håndbold har godt styr på. På udebane i efteråret blev det til en sejr på 26-19. En god start for Lemvig-Thyborøn blev hurtigt slået ned af Århus Håndbold, hvor Jens Fredsgaard pillede boldene fra Lemvig-spillerne, og endte med en redningsprocent på 42. Det var også Lukas Jørgensens første kamp i orange, hvor han allerede her fik vist de rigtig gode takter, som han har holdt ved i store dele af sæsonen.

Der er altså lagt op til en rigtig spændende kamp i Ceres Arena. VORES HOLD skal bruge to point for at holde fast i slutspilshåbet, og Lemvig-Thyborøn jagter point for at holde afstand til Nordsjælland i bunden af ligaen.

Billetter til opgøret finder du lige her, kampstart kl. 18.30 – vi ses i Ceres Arena!