10 år med Århus Håndbold!

Når vi lørdag d. 29 februar møder Fredericia, skal vi også fejre 10 år med Århus Håndbold, VORES HOLD. Kigger vi 10 år tilbage i tiden for vores nuværende spillere, så var Lukas Jørgensen og Christoffer Bonde godt i gang med 4. klasse, Jon Katballe var 8 år gammel og Fredrik Schilling var en af de yngste på holdet i Bjerringbro-Silkeborg.

10 år er gået, men hvordan så holdet ud dengang. Her var det i stedet spillere som Jan Nielsen, Kasper Irming, Toke Holst og Mads Lind, der løb på banen for VORES HOLD. Men kigger du på holdkortet, så kan du stadig finde gengangere. Holdleder Kenneth ”Slas” Slavensky er stadig en del af VORES HOLD, det samme er Claus Holmegaard og Flemming Blom. Erik Veje finder du ikke på holdbilledet, men han var alligevel en del af Århus Håndbold i sæson 2009/10, da han efter et halvt år overtog posten fra René Hamann-Boeriths.

For 10 år siden, mødte vi også Fredericia Håndboldklub, i hvad der dengang hed Jack & Jones ligaen. Her var det også nogle spændende kampe imellem de to hold, hvor det hjemme blev til et nederlag på 27-28. Ude blev det dog til en revanche, hvor Århus Håndbold vandt med 35-26.

Om senariet gentager sig her 10 år efter må tiden vise. Lige nu har Fredericia føringen, efter de på hjemmebane tog de to første point med en sejr på 31-29 til trods for fremragende spil fra Anders Martinusen, der scorede 10 mål. Århus har nu muligheden for revanche på hjemmebane til en storslået fest d. 29 februar og du kan komme med for 10 kroner – billetten køber du lige her.

Spillerne fra Århus Håndbold stillede dengang op som følger:
#1 Jan Nielsen
#4 Ronnie Vilstrup
#5 Lean Bach-Nielsen
#6 Kasper Irming
#7 Jannick Mazur
#8 Toke Holst
#9 Jakob Thoustrup
#10 Anders Dahl Pedersen
#11 Morten Nyberg
#12 Kasper Larsen
#13 Mads Lind
#14 Nicolai Adamsen
#15 Mikkel Øris
#18 Michael Riis
#22 Nikolaj Veje Rasmussen
#24 Patrick Eilert
#25 Frederik Poulsen