Simon Sørensen inden Fredericia-opgøret: ”Vi er i en situation, hvor vi skal vinde”

18 point efter 21 kampe. Det er status for Århus Håndbold forud for opgøret mod Fredericia inden 22. runde af Primo Tours ligaen. Skal der holdes liv i drømmen om slutspil, er der kun et resultat der tæller, sejr og to point. Derfor er meldingen også klar fra assistenttræner Simon Sørensen.
”Vi er i en situation, hvor vi skal vinde, og det tror jeg også på, vi kan. Så må vi se, om det er nok i det samlede regnskab senere.”

Fredericia Håndboldklub gæster Ceres Arena på lørdag med de første to point sikret efter sejr i hjemmebaneopgøret i efteråret på 31-29 over VORES HOLD. Blandt andet fordi de løb Århus-mandskabet ned med rigtig mange kontra, som vi efterfølgende har set Fredericia bruge med succes imod ligaens andre hold. Derfor er det også et fokuspunkt for VORES HOLD i den kommende kamp, fortæller assistenttræner Simon Sørensen.
”Vi skal være opmærksomme på, at det er en kamp, hvor der bliver genereret rigtig mange angreb, fordi Fredericia løber på mange bolde. Så vi skal sørge for at få varetaget vores egne angreb ordentligt, så vi måske også kan få skruet lidt ned for nogle af de mange kontraangreb, som de prøver på at løbe på næsten alle bolde. Derudover skal vi stå godt i forsvaret, så det ikke bliver sådan en kamp, hvor vi skal op og score plus 35 mål for at vinde kampen.”

Topscoreren fra sidste opgør mellem de to hold, Anders Martinusen, mener også, at der skal hentes to point i lørdagens opgør. Selv stod han for 10 af de 29 mål som Århus Håndbold blev noteret for i første kamp mellem de to hold.
”Vi skal vinde, først og fremmest for at holde bare et lille håb i live om slutspillet. Derudover har vi også noget revanche til gode fra sidst, hvor vi desværre tabte. Så der er ingen tvivl om, at vi skal gå ud og hente to point på lørdag.”

Ligesom Simon Sørensen så ser Anders Martinusen også Fredericias hurtige kontra som et fokuspunkt forud for opgøret.
”Vi ved, det er et hold, der løber på alt. De smadrer igennem i de minutter, de nu kan holde til, og så skifter de lidt ud for at kunne fortsætte i samme tempo. Så det handler for os om at holde de tekniske fejl nede og få kontrolleret kampen på den måde.”

Til morgendagens kamp kommer vi også til at fejre Århus Håndbolds 10-års fødselsdag. Kigger vi tilbage på sæsonen 2009/10 mødte vi også her Fredericia Håndboldklub, i hvad der den gang hed Jack & Jones ligaen. Gentager historien sig, så betyder det også, at der venter Århus Håndbold en sejr i morgen. For 10 år siden blev det nemlig til et snævert nederlag på hjemmebane, men derimod en sikker sejr på udebane over Fredericia, der dengang også var en del af ligaen.

Om det er nok til at vinde i morgen, må tiden vise. Drengene fra VORES HOLD har i løbet af ugen trænet godt inden opgøret – de er klar, og det håber vi også du er, for der venter et brag af en fødselsdagskamp i Ceres Arena i morgen kl. 15.00.
Billetterne til opgøret koster i fødselsdagens anledning kun 10 kroner – og du finder dem lige her.

2020-02-28T13:21:12+01:00