To point og fødselsdagsfest i Ceres Arena

To point og fødselsdagsfest i Ceres Arena

VORES HOLD havde inviteret ind til den helt store håndboldfest i dag, og det blev fejret på bedste vis efter 60 minutters håndbold og en sejr til Århus Håndbold, der sætter to vigtige point på kontoen.

VORES HOLD fik en fremragende og ikke mindst hurtig start på kampen. Efter 5 minutter var stillingen 6-1, og der var ikke tegn på færre mål fra den helt varme bagkæde hos Århus Håndbold. Også i målet viste Christoffer Bonde, at han var klar fra start med flere gode redninger. Den fremragende start på kampen fortsatte det meste af halvlegen med en konstant føring på 4-5 mål, selvom Fredericia kæmpede for at finde hullerne i Århus´ forsvar. Jimmy Andersen kom på mål for Fredericia og tog godt fra, Århus var dog stadig i front ved pausen med fire mål, 16-12.

Scoringerne i 2. halvleg faldt dog ikke helt så hurtigt fra start som i 1. halvleg, og Århus Håndbold skulle bruge syv minutter, før de fandt et hul forbi Fredericias målmand. Christoffer Bonde lagde derimod lige så skarpt ud til sidste halvleg igen med to hurtige redninger, der gjorde, at Fredericia HK aldrig kom på mindre end minus tre. De forsøgte sig med 7 mod 6 spillet, som gav bagslag og blev straffet af Århus-spillerne, der flere gange sendte en bold i tomt mål.

VORES HOLD viste en fremragende holdpræstation i dagens kamp, hvor den gamle bagkæde, Anders Martinusen, Torben Petersen og Nikolaj Læsø, voldte Fredericia HK store problemer. Også Christoffer Bonde leverede en fremragende præstation i målet og endte med en redningsprocent på 42. Derudover tak til et fremragende hjemmepublikum, der leverede en fantastisk opbakning.

Med sejren i dag og to vigtige point til VORES HOLD, så er det langt fra afgjort, hvem der ender blandt de otte bedste, når de sidste kampe i grundspillet er spillet. Om kun to dage kan Århus Håndbold tage endnu to point, når de gæster Mors/Thys hjemmebane på tirsdag d. 3. Heldigvis for os, er det en TV-kamp, som sendes på TV2 Sport med kampstart kl. 20.00.

Kampens målscorere:
Nikolaj Læsø: 7 mål
Anders Martinusen: 6 mål
Torben Petersen: 5 mål
Fredrik Schilling: 5 mål
Lukas Jørgensen: 2 mål
Jon Katballe: 2 mål
Emil Jessen: 1 mål
Mathias Larson: 1 mål
Nikolai Vinther: 1 mål

2020-02-29T18:27:13+01:00