Århus Håndbold vs. Ribe-Esbjerg HH

En sejr i dag. Det er, hvad vi går efter, for at vaske sidste opgørs totale nedsmeltning væk. Måske hedder det slutspil, realistisk hedder det nedrykningsspil, uanset hvad så har VORES HOLD brug for at få tanket selvtillid på kontoen. Det betyder, at vi går benhårdt efter en sejr i dag mod Ribe-Esbjerg.

Kigger vi på seneste opgør mod netop Ribe-Esbjerg HH, så er det også et realistisk mål. På udebane i efteråret tog VORES HOLD en sejr på 30-27, efter en helt fremragende kamp fra Torben Petersen der scorede 11 mål på 11 forsøg. Også Nikolai Vinther var helt sikker på sine scoringer med fire scoringer på fire forsøg, mens Christoffer Bonde i målet også tog godt fra og endte med en redningsprocent på 47.

Ribe-Esbjerg HH jagter også en sejr for at sikre sig videre avancement til slutspillet. Senest mødte de hjemme de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold, hvor det her blev til et smalt nederlag på 30-31. Her var blandt andet Nikolai Nygaard velspillende med otte scoringer.

Derfor venter der et spændende opgør i Ceres Arena i dag, i en arena, hvor vi desværre må undvære vores orange hjørne. Kampen spilles uden tilskuere, da vi følger DHF´s beslutning om afvikling af kampe uden tilskuere.
Kampen kan heldigvis ses på TV2 Sport med kampstart kl. 20.00. Du kan også som altid følge opgøret på tophåndbold eller VORES HOLDs instagram.

2020-03-09T13:35:00+01:00