Kampe uden tilskuere fortsætter marts ud

Divisionsforeningen sendte i går en opdatering ud om Coronasituationen. Som vi havde varslet, fastholder de beslutningen om, at kampe i både liga og 1. division spilles uden tilskuere resten af marts måned. Det betyder, at vores hjemmekamp onsdag d. 25 marts mod Bjerringbro-Silkeborg også spilles uden tilskuere.

Da det er sidste runde i grundspillet, er meldingen fra TV i øjeblikket, at de sender rundt fra alle haller, så det er muligt at se kampene med en TV2 play-bruger. Det er selvfølgelig noget, vi holder jer opdateret på.

Næste kamp for VORES HOLD venter i næste uge ude mod Skjern Håndbold torsdag d. 19. marts kl. 18.30. Vi er informeret fra Skjern om, at de vil livestreame kampen, og her holder vi jer også opdateret.

2020-03-11T10:58:43+01:00