Mads-Peter Lønborg gør stærkt comeback før forventet

I mandagens kamp mod Ribe-Esbjerg HH løb Mads-Peter Lønborg, bedre kendt som MP, på banen i sin første kamp siden jul og gjorde comeback i den orange trøje.

Vi meldte ud sidst i februar, at MP Lønborg snart ville være tilbage på banen, men det skete før end forventet. Også for højrefløjen selv, der ikke nåede mere end sammenlagt 45 minutters træning sammen med resten af holdet inden mandagens kamp.
”Det kom lidt tidligere end forventet, men jeg synes, det er godt at være tilbage. Det er dejligt, at være tilbage sammen med drengene og spille håndbold igen. At det så ender ud med en sejr, er bare rart. De andre gjorde det fanme også flot,” sagde højrefløjen kort efter slutfløjt.

Cheftræneren var hurtig med ros til den 24-årige fløj, da de begge befandt sig i tv-studiet efter kampen. Her fortalte Erik Veje også, at han havde presset på for at få MP Lønborg tilbage på banen.
”Det var i hvert fald over alt forventning. Han har ikke trænet ret meget, og gik ind og gjorde det supergodt. Det havde jeg ikke forventet, at han kunne levere den præstation i dag, og det betyder rigtig meget for vores forsvar (…) Det var jo også en del af en af vores forsvarssucces i en periode.”

I efteråret var højrefløjen igennem en lille omskoling, hvor MP Lønborg viste, at han også havde kompetencer på back-positionen. Her blev han en vigtig brik i forsvaret, hvor han flere gange med succes blev inkorporeret som back i begge ender af banen. En grov forstuvning kort før jul med flere efterfølgende problemer, har gjort, at MP Lønborg har været fraværende på banen i knap tre måneder. Senest har det været væske i leddet med dertilhørende smerter, der har holdt MP Lønborg fra banen. Men nu er han altså tilbage i den orange trøje.

Selvom det var en lidt anderledes kamp, MP Lønborg fik comeback i, så er han, til trods for de manglende tilskuere, glad for sejren. Det var et offensivt forsvar og en god målmandspræstation, var med til at sikre de to point. Selv kom MP Lønborg ind i forsvaret i slutningen af 1. halvleg og roste sine medspillere for den gode holdpræstation i kampen.
”Vi får bedre fat i forsvaret. Der kommer lidt saft og kraft bag taklingerne, hvor vi får stoppet lidt af deres første tryk og står godt i defensiven bagefter. Og så står Jens også en rigtig god kamp”

Sejren pustede nyt liv til slutspilsdrømmen, selvom to af de store hold venter i de sidste opgør i grundspillet, fortæller MP Lønborg.
”Vi skal bare ud og give den gas og gå efter sejren. Det gør alle elitehold forhåbentlig, og det gør vi selvfølgelig også. Så vi skal bare ud og tro på, at vi kan hive en sejr hjem, så må vi se, hvad det rækker til.

Næste opgør for VORES HOLD er på udebane d. 19 marts. Kl. 18.30 mod Skjern Håndbold. Skjern har informeret om, at det er muligt at livestreame kampen på deres facebook-side med optakt fra kl. 18.20.

2020-03-11T13:13:46+01:00