Primo Tours Ligaen ligger i øjeblikket stille på grund af den aktuelle Corona-krise. Det betyder, at vi ikke ved om ligaen spilles færdig eller hvor VORES HOLD står ift. de resterende kampe i grundspillet samt et eventuelt slut-eller nedrykningsspil.

Har man købt billet til en af de kommende kampe, så er billetten refunderet tilbage til dig. For sæsonkortholdere er situationen lidt en anden, og fordi vi endnu ikke ved, hvor mange kampe corona-situationen kommer til at berøre, har vi valgt at lægge det på hylden sammen med harpiksen for en tid.

Netop fordi vi endnu ikke har et overblik over, hvor mange kampe det kommer til at berøre, så er det i øjeblikket svært for os at tage en beslutning omkring den rette løsning for sæsonkortholderne.

Derfor håber vi på forståelse og en lille smule tålmodighed i forhold til den nuværende situation. Vi har løbende dialog med andre klubber i Danmark og divisionsforeningen om, hvordan vi håndterer situationen bedst for jer og for os. Der er mange scenarier på bordet i øjeblikket i forhold til situationen. Derfor afventer vi også myndighederne samt DHF´s anbefalinger, før vi kan tage en beslutning om de kommende kampe.

Indtil da pas på hinanden.
#VORESHOLD