Primo Tours Ligaen er slut for denne sæson

DHF har i dag valgt, at der som følge af Covid-19 ikke skal spilles flere kampe i denne sæson, og at man stadfæster nuværende stilling. Dermed ender Århus Håndbold på 10. pladsen for sæson 2019/20. 

Med denne beslutning følger også en masse spørgsmål både fra os i Århus Håndbold, frivillige, tilskuere og sæsonkortholdere, som vi på bedste vis vil forsøge at besvare i den kommende tid.

I øjeblikket er spillere, stab og administrationen omkring Århus Håndbold dog sendt hjem og denne hjemsendelse forlænges yderligere med gårsdagens udmeldelse fra statsministeren. På baggrund af hjemsendelsen kan vi forhåbentlig i denne sæson dække noget af tabet med de hjælpepakker, som staten har udbudt. 

Alt er usikkert i øjeblikket, og så hurtigt som vi selv ved mere, holder vi jer opdateret. Vi vil dog gerne takke for den fremragende opbakning, som vi har oplevet i denne sæson og den fortsatte interesse for Århus Håndbold.

Selvom der ikke bliver spillet flere håndboldkampe i denne sæson, er der dog stadig spillere, som vi skal tage afsked med, og vi skal også kåre Årets Spiller i Århus Håndbold. Som tidligere år får I selvfølgelig lov til at bestemme, hvem der skal kåres til `Årets Spiller´ hos Århus Håndbold i sæson 2019/2020 – mere info omkring dette følger snarest. 

/Bestyrelsesformand Jørgen Noes og Direktør Christian Torp

2020-04-07T15:41:22+02:00