Hestesport og håndbold går hånd i hånd

Århus Håndbold og Jydsk Væddeløbsbane har indgået nyt partnerskab

Århus Håndbold og Jydsk Væddeløbsbane, der begge er aktører indenfor den århusianske sports- og underholdningsbranche, ligger placeret et solidt målmandsudkast fra hinanden ved Marselisborgskoven. Derfor er det også naturligt, at naboskabet nu udvides med et samarbejde på tværs af sportsgrenene. 

”Vi glæder os til at udvikle samarbejdet mellem Jydsk Væddeløbsbane og Århus Håndbold. I processen omkring projekt Kongelunden er vi kommet meget tættere på hinanden, og vi har haft en meget positiv dialog. Vi er derudover begge en del af en industri, hvor vi hurtigt har kunnet identificere en mængde af områder, hvor vi kan tilføre hinanden værdi,” fortæller Århus Håndbolds bestyrelsesformand Jørgen Noes. 

En alliance med mange muligheder

Jydsk Væddeløbsbanes direktør Flemming Sunn ser også frem til samarbejdet og de spændende ideer, der allerede er på tegnebrættet imellem de to aktører. 

”Vi har i lang tid haft gode personlige relationer til Århus Håndbold. Derfor er vi også glade for, at rammerne for at bygge videre på synergimulighederne nu er på plads. Flere gode ideer og tiltag er på vej – og vi kommer til at se meget mere til hinanden fremover. Fællesskabet vil komme til at gavne såvel publikum, sponsorer og folk i og omkring foreningerne.” 

Det nye partnerskab indledes med afviklingen af Århus Håndbolds Løb søndag 24. maj på Jydsk Væddeløbsbane – ligesom en række andre nyskabelser vil se dagens lys når covid-19 situationen igen tillader det.

For yderligere kommentarer kontakt:

Jørgen Noes, formand Århus Håndbold, tlf. 2012 1097

Flemming Sunn, direktør Jydsk Væddeløbsbane, tlf. 4079 4603

2020-05-15T08:57:47+02:00