Tak for nu: Nikolai Vinther

Når vi skal sige farvel til Nikolai Vinther, så siger vi også farvel til en vaskeægte Århus-dreng.
 
Vinther startede nemlig med at spille håndbold i VORES HOLDs venskabsklub IF Ådalen og derfra videre til HEI. Senere landede han på Århus Håndbold U18-holdet, og tog derefter skridtet op til ligaholdet i sæsonen 17/18.
 
Vinther har i sin tid i Århus Håndbold også været fast inventar på ungdomslandsholdet, hvor han er noteret for 53 landskampe. I denne sæson har Nikolai Vinther været stort set skudsikker fra højrefløjen med en scoringsprocent på 87.
 
Et øjeblik, som vi husker klart fra Nikolai Vinthers karriere, må klart være en scoring i allersidste sekund mod Sønderjyske i 18/19, hvor Vinther sikrede sejren på hjemmebane med scoringen til 27-26 og blev fejret, som var det en dm-finale, der var vundet.
 
Tak for kampene, tak for målene, tak for nu, Nikolai Vinther – held og lykke i SønderjyskE.
#engangorangealtidorange
2020-06-27T15:48:03+02:00