VORES HOLD har taget hul på uge to i opstarten, og tager man et kig på holdopstillingen, er seks nye spillere mødt ind sammen med resten af VORES HOLD. Der er dog også to spillere, der efterhånden har prøvet opstarten i Århus Håndbold mere end et par gange. Peter Lund og Fredrik Schilling tager nemlig hul på deres henholdsvis ottende og syvende sæson som en del af VORES HOLD. Og efter den længste håndboldpause i deres karriere, er de endelig i gang med træningen igen.
”Det er dejligt at være tilbage. Det er noget, vi har set frem til i mange måneder efterhånden. Det har også været en tid, hvor man har været lidt spændt. Der er mange nye på holdet, så det er klart, at man har glædet sig til at lære de nye spillere at kende. Indtil videre har det været et godt bekendtskab, og det tegner til at blive en spændende sæson,” siger Peter Lund.

Efteråret var hårdt for Fredrik Schilling, der var ude stort set hele første del af sidste sæson med en ukendt virus. Da han endelig var tilbage på håndboldbanen, lukkede landet ned kort tid efter.
”Det var den dårligste sæson i min karriere. Først et halvt år med sygdom, og da jeg lige var kommet tilbage i form og have spillet en 6-7 kampe, så lukker det hele ned. Det er da ikke en sæson, jeg ser tilbage på med specielt gode minder, men det har været med til at give noget fornyet motivation for at starte op igen, også med et helt nyt hold. Så det har givet noget positivt til mindsettet i denne sæson.”

Med så mange år i Århus Håndbold, er det ikke første gang hverken Peter Lund eller Fredrik Schilling får nye holdkammerater. Efter en uge sammen med både nye og gamle spillere, tegner det dog allerede godt, fortæller Fredrik Schilling.
”Det er jo syvende år, jeg er her, og har prøvet en del forskellige trup sammensætninger efterhånden. Jeg synes altid, det er dejligt, når der kommer nye spillere og friskt blod til med nye syn på tingene. Her efter første uge, har vi lært de nye gutter lidt at kende, og det er nogle gode drenge. Det er en god trup, med en god harmoni, og jeg tror, vi får et rigtig fint sammenhold.”

Heller ikke hos anfører Peter Lund fylder det meget, at han er den spiller, der har været en del af VORES HOLD i flest sæsoner efterhånden.
”Jeg er bare glad for at være her, og tænker ikke så meget over, hvor mange sæsoner, det er blevet til. Men jeg nyder det, tiden er fløjet afsted. I år er et kapitel for sig, hvor der bliver knald på, og jeg glæder mig, ligesom alle de andre gutter, til at komme i gang.”

Med kun 14 dage tilbage på håndboldbanen efter pausen, venter første træningskamp ud af syv på fredag mod GOG i Gudme. Selvom det kun er en træningskamp der venter, så ser holdet frem til at spille håndboldkamp igen.
”Selvom vi ikke har spillet så meget endnu, så glæder jeg mig til træningskampene. Også bare at se hvor vi står, og tage tingene stille og roligt. Se, hvad det er for nogle ting, vi skal arbejde med den kommende måned. Det bliver rigtig gavnligt for os at have så mange træningskampe. De er alle sammen vigtige for os, fordi vi skal have så mange nye spillere integreret på holdet,” siger Peter Lund

Også Fredrik Schilling ser frem til de kommende træningskampe, der venter og fortsætter:
”Det bliver meget mærkeligt, og jeg tror, rigtig meget ligger i hovedet på folk, at de passer på sig selv. Kroppen skal også i gang, og vi skal finde ud af, hvordan vi spiller håndbold igen og få de nye spillere ind i konceptet. Vi skal finde hinanden på banen, og så må vi jo se, hvad resultaterne bliver. Det er jo klart, vi vil gerne vinde alle kampe, men det tæller jo først, når sæsonen starter.