Opstarten for Århus Håndbold sluttede officielt i dag, da spillerne gik på gulvet i Fælledhallen i 1. spillerunde af Herre Håndbold Ligaen. Det blev dog ikke den ligapremiere, som VORES HOLD havde håbet på. Skanderborg kunne inkassere to point efter 60 minutters spil og en sejr på 30-25.

Det var ikke bare første kamp for Århus Håndbold, det blev også premiere for en ny bagkæde, da kampen mod Skanderborg blev fløjtet i gang. Her startede William Aar, August Wiger og Jesper Dahl på banen og hurtigt viste svenske Wiger også, hvorfor Erik Veje kalder ham en meget strategisk spiller. Han fik sendt flere bolde i mål, mens han også skrev sig bag flere assists.

Det blev dog også en halvleg, hvor rusten skulle spilles af. Det blev lidt for passivt i forsvaret for VORES HOLD, mens aktionerne var for ivrige i angrebet og scoringerne udeblev. Samtidig var unge Thomas Arnoldsen giftig i Skanderborgs angreb, og de bragte sig foran efter 18 minutter. En føring der holdt til pause med pausestillingen 16-13.

2. halvleg startede, hvor 1. halvleg sluttede. Forsvaret var for langsomt til at komme på plads, og det udnyttede Skanderborg groft med deres stærke kontrafase. 10 minutter inde i 2. halvleg havde Skanderborg bragt sig foran med fem ved en stilling på 21-16. Århus Håndbold holdte dog ved, fortsatte kampen og åd sig langsomt ind på Skanderborg. Det var dog tid der manglede for Århus, da tingene begyndte at fungere igen og haluret løb ud, før en udligning blev aktuel. Derfor blev slutstillingen også 30-25.

Næste kamp for VORES HOLD bliver hjemme i Ceres Arena, hvor Fredericia HK gæster Smilets By d. 8 september kl. 18.30. Fredericia HK har vi allerede mødt i opstarten, hvor det blev til en smal etmålssejr. Det bliver derudover også et gensyn med tidligere Århus-spiller, Anders Martinusen.

Grundet Corona-restriktioner vil det kun være muligt for vores sæsonkortholdere og sponsorer at komme ind og se kampen – skulle der ske ændringer i dette, holder vi jer opdateret!

Kampens målscorere:
Fredrik Schilling: 4 mål
Lasse Nikolajsen: 3 mål
Lukas Jørgensen: 3 mål
MP Lønborg: 3 mål
August Wiger: 3 mål
Rasmus Kier: 2 mål
Jesper Dahl: 2 mål
William Aar: 2 mål
Jon Katballe: 1 mål
Emil Jessen: 1 mål
Frederik Børm: 1 mål